1 Demlikli Elektrikli Çay Kazanı 10 Lt Pleyt Ocaklı
Ücretsiz Kargo

1 Demlikli Elektrikli Çay Kazanı 10 Lt Pleyt Ocaklı

Yorum Yap
Stok Kodu
TEK DEMLİKLİ ÇAY KAZANI
KDV Dahil
3.098,88 TL
Garanti Süresi
24 Ay

Tek Demlikli Elektrikli Çay Kazanı 10 Litrelik

Yan tarafında yine elektrikle çalışan bir ocak bulunan, tek demlik üzerine konularak kullanılan çay kazanı modelidir.
 1 demlikli çay kazanı

Çay Kazanı Nedir?

 
Günümüzde artık çayı birçok alanda çok daha pratik ve fazla miktarda demlemek gelişen teknoloji sayesinde mümkün olmuştur. Özellikle okullarda, işletmelerde, çeşitli yerlerin kantinlerinde, çay ocaklarında, hastanelerde ve daha pek çok yerde kullanılabilen çay kazanları sayesinde çaylar artık hiç bitmiyor. Peki, çay kazanı nedir sorusunun tam olarak cevabı niteliğindeki ürünün özelliklerini inceleyelim.

Duruma göre istenilen miktarda demlenebilen çaylar için 1 demlikten 7 demliğe kadar imkânlar sunar. Ancak bir işletme sahibi için demlik kapasitesi çok olan bir çay kazanı daha avantajlı olur. İşletmenin amacına göre kazanın en azından 4 demliğe sahip ve çay haznesine sahip olması işinizi rahatça görür. 

Bu kazanların tüplü ve elektrikli olanları bulunmaktadır. Kar amacı güden işletmeler için rahatlıkla kar sağlayan çay kazanlarının çeşitleri de mevcuttur. Bakır çay kazanı, statik çay kazanı, krom(ınox) çay kazanı bunlardandır. Bu kazanları paslanmaz olmasının yanı sıra çok da ekonomiktirler. Enerji tasarrufu sağlayarak çevreye de katkı sağlarlar.

Günümüz teknoloji çağı olmuşken birbirinden farklı bu çay kazanlarını kullanmak hem işinizi kolaylaştıracak hem de günlük yaşamın pratik avantajlarını sağlayarak zamandan kazandıracaktır. Çünkü içinde bulunan demli çay uzun süre taze kalabilmekle beraber sıcaklığı da uzun süre muhafaza eder. 

Böylece kişilere veya müşterilere rahatlıkla demlemiş olduğunuz taze çaylarınızdan ikram edebilir ve tekrar işletmenize uğramaları için onlara bir imkân daha sunabilirsiniz. Ayrıca bu ürünleri yapacağınız küçük bir araştırma ile çok uygun fiyatlara alabilirsiniz.


Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
1 Demlikli Elektrikli Çay Kazanı 10 Lt Pleyt Ocaklı 1 Demlikli Elektrikli Çay Kazanı 10 Lt Pleyt Ocaklı - TEK DEMLİKLİ ÇAY KAZANI
1 Demlikli Elektrikli Çay Kazanı 10 Lt Pleyt Ocaklı

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.