Bakır Çay Kazanı 2 Demlikli Elektrikli ve Tüplü Profesyonel
%26
Ücretsiz Kargo

Bakır Çay Kazanı 2 Demlikli Elektrikli ve Tüplü Profesyonel

Yorum Yap
Stok Kodu
TÜPLÜ VE ELEKTRİKLİ OTOMATİK
KDV Dahil
13.060,55TL
17.588,27 TL

Tam Otomatik Elektrikli ve Tüplü Çay Kazanı Arıtmalı CE Belgelidir.

Tam doldurulduğunda 25 litre su almaktadır. 
Elektrikli çay ocağı olarak kullanabileceğiniz veya tüplü olarak kullanabileceğiniz, bakır işlemeli çay kazanı modelidir.
Özel olarak sizin talep ettiğiniz mekan ismini veya şirket ismini, çay kazanı üzerine bakır işleme şeklinde yazdırma imkanımız bulunmaktadır.
Çay kazanı direk olarak su tesisatına bağlanarak, suyu bittiğinde veya azaldığında, direk kendisi su tesisatından, su çekimi yapmaktadır.
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Bakır Çay Kazanı 2 Demlikli Elektrikli ve Tüplü Profesyonel Bakır Çay Kazanı 2 Demlikli Elektrikli ve Tüplü Profesyonel - En kaliteli malzemeler kullanılarak üretilen, bakır işlemeli ve su arıtma sistemli çay kazanı, kullanılan malzemelerin birinci sınıf olmasından, arıtma sistemi ile birlikte, direk olarak su tesisatına bağlanıyor olmasından dolayı, kahvehanelerde ve büyük işletmelerde kullanılan çay ocağı modelleridir. Bakır işlemeli çay ocakları arasında, iki demlikli olarak direk sahibinden satılan çay ocağı modelidir. TÜPLÜ VE ELEKTRİKLİ OTOMATİK Bakır Çay Kazanı 2 Demlikli Elektrikli ve Tüplü Profesyonel

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.