Remta Ep03 Pleytsiz Çay Kazanı 55 Model Elektrikli Çay Ocağı 33 Lt
%5
Ücretsiz Kargo

Remta Ep03 Pleytsiz Çay Kazanı 55 Model Elektrikli Çay Ocağı 33 Lt

Yorum Yap
Stok Kodu
REMTA EP03 ÇAY KAZANI
KDV Dahil
4.462,39TL
4.697,25 TL
Garanti Süresi
24 Ay

Remta Ep03 Çay Kazanı

55 Model Çay Ocağı Elektrikli 33 Litre Pleytsiz

 
Çay kazanı yanında bulunan pleyt ısıtıcı eklenmeden üretilmiş modeldir. Özellikle yer problemi olan müşterilerimizin tercih etmiş olduğu bir çay kazanı modelidir.
Sadece elektrikle kullanıma hazır halde üretilmiş çay ocağı modelidir.
Çay kazanı üzerine üç adet demlik konularak kullanılmaktadır.
Kullanım amacı ile ilgili olarak, çay ocağını bir çok iş yeri ve ofis gibi mekanlarda kullanabilirsiniz. Çay kazanında CE belgesi vardır.
Resim temsili olarak iki demilkli çay kazanına aittir. Satışta bulunan ürün üç demlikli elektrikli çay kazanına ait ilandır.
Çay Kazanı Teknik Özellikleri
Ürün Ölçüleri: 410x350x390mm
Ağırlık: 6 kg
Güç: 2200 W
Diğer Özellikler
Stok KoduEP03
MarkaRemta
Stok DurumuVar
Garanti (Yıl)2
Çay ocağı modelleri arasında yer alan, pleytsiz ve taş ocaksız çay kazanı çeşitleri arasında, üç demlikli elektrikli çay kazanı ve iki demlikli elektrikli çay kazanı modelleri satışa sunulmuştur.
Remta ep03 elektrikli çay kazanı musluğu ve rezistansı gibi yedek parçaları da bizden kolaylıkla temin edebilirsiniz. Remta çay kazanlarının bütün yedek parçaları satılmaktadır.
Elektrikle enerjisi ile çalışan bir cihaz olmasından dolayı, yakıt sorunu yaşanmayan ve günümüz Türkiyesin de neredeyse her mekanda elektrikli aletlerin kullanımı mevcut olduğu için rahat bir şekilde kullanabilirsiniz. Almanya ve Avrupa'dan endüstriyel mutfak ürünleri siparişi vermek isteyen müşterilerimiz bizlerle iletişime geçebilirler.
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Remta Ep03 Pleytsiz Çay Kazanı 55 Model Elektrikli Çay Ocağı 33 Lt Remta Ep03 Pleytsiz Çay Kazanı 55 Model Elektrikli Çay Ocağı 33 Lt - Fabrikadan gelen ürünler, orjinal kolisinde adresinize gönderilmektedir. Remta ep03 çay kazanı, 33 litre kapasitededir. REMTA EP03 ÇAY KAZANI
Remta Ep03 Pleytsiz Çay Kazanı 55 Model Elektrikli Çay Ocağı 33 Lt

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.