Çift Kişilik İntex 68758 Şişme Yatak
Ücretsiz Kargo

Çift Kişilik İntex 68758 Şişme Yatak

Yorum Yap
Stok Kodu
İNTEX 68758 YATAK
KDV Dahil
0,00 TL
Kategori
Çift Kişilik İntex 68758 Şişme Yatak
 
Şişme ürünler içerisinde en güvenilir markalardan biri olan İntex'ten dilediğiniz her yerde kullanabileceğiniz harika bir ürün. Evde, çadırda, kampta ve daha birçok yerde pratik bir şekilde kullanabileceğiniz bu ürün sizin rahatlığınız düşünülerek üretildi.
Kadife kaplı yüzeyi sayesinde yatağa herhangi bir örtü örtmeden kullanabileceğiniz bir ürün. İsteğinize göre şişme yatağın yumuşaklığını veya sertliğini ayarlayabilirsiniz. Hava şişme yatağın içinde eşit bir şekilde yayılacağı için yatakta herhangi bir deformasyon ve sarkma meydana gelmez. Ürün terletme yapmamakla birlikte kaliteli bir yüzeye sahiptir.
 
Ölçüleri : 
193cm x 137cm x 22cm
Kutu Ağırlığı : 3,5 kg 
Taşıma Kapasitesi : 175 kg
Renk : Lacivert
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Çift Kişilik İntex 68758 Şişme Yatak Çift Kişilik İntex 68758 Şişme Yatak - Şişme ürünler içerisinde en güvenilir markalardan biri olan İntex'ten dilediğiniz her yerde kullanabileceğiniz harika bir ürün. Evde, çadırda, kampta ve daha birçok yerde pratik bir şekilde kullanabileceğiniz bu ürün sizin rahatlığınız düşünülerek üretildi. İNTEX 68758 YATAK
Çift Kişilik İntex 68758 Şişme Yatak

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.