Çift Yanışlı Lokanta Ocakları Büyük Boy Tüplü 60x70cm
Ücretsiz Kargo

Çift Yanışlı Lokanta Ocakları Büyük Boy Tüplü 60x70cm

Yorum Yap
Stok Kodu
SANAYİ LOKANTA OCAĞI BÜYÜK BOY
KDV Dahil
14.553,84 TL
Garanti Süresi
24 Ay

Çift Yanışlı Büyük Lokanta Ocağı Sanayi Tipi Döküm

 
Geniş tencere ve tavalar için özel üretilmiş 60x70cm ebatlarında olan bir lokanta ocağı modelidir, kendinden ayaklı olduğu için kullanım kolaylığı sağlayan ve rahat bir şekilde üzerinde pişirme işlemlerini yapabileceğiniz bir ocak modelidir.
Özellikle profesyonel kullanım alanlarında ve hızlı pişirme işlemleri için ve bunula birlikte, kuvvetli alev gerektiren pişirme işlemleri için kullanabilirsiniz.
Özellikle çift yanışlı olmasından dolayı tercih edilen ve her iki yanış bromürleri farklı birer mekanizma ile ayarlanabilen bir lokanta ocağı modelidir. Yerli üretim ve türkiye geneline kargo yapılabiliyor olmasından dolayı, size ulaşmasında hehangi bir sorun yaşanmamaktadır.
 
Sağlam gövde ayakları üzerine oturtulan ocak, yıllarca kullanabileceğiniz sağlamlıkta üretilmiş bir üründür. Özellikle tabildot yemek üretimi yapan firmalar ve seri olarak yemek pişirme işlemlerinde kullanmak isteyen firmalar için kullanışlı bir üründür. Kuzine yani altında fırın bulunmayan lokanta ocağı modelidir. Kendinden ayaklı model olduğundan dolayı, extra olarak tezgah yada masaya ihtiyaç duymadan kullanabileceğiniz bir ocak modelidir.
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Çift Yanışlı Lokanta Ocakları Büyük Boy Tüplü 60x70cm Çift Yanışlı Lokanta Ocakları Büyük Boy Tüplü 60x70cm - Endüstriyel mutfak denildiği zamanlar, her kesimden insanın mutfağa ilk girdiğinde büyük devasa kazanlar ve bu kazanların içerisinde yemek pişirilmesi için üzerine konulan, kocaman en büyük boy ocaklar dikkat çekmektedir, işte bu ilanımızda bu büyük ocakların satışı için özellikleri yazılmıştır. Büyük boy lokanta ve mutfak ocakları ile ilgili olarak ayrıntıları öğrenebilir ve teknik özellikleri hakkında bilgi talebinde bulunabilirsiniz. SANAYİ LOKANTA OCAĞI BÜYÜK BOY Çift Yanışlı Lokanta Ocakları Büyük Boy Tüplü 60x70cm

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.