Çorba Makinası Elektrikli Isıtmalı Çorbalık Kazanı 13 Litre
Ücretsiz Kargo

Çorba Makinası Elektrikli Isıtmalı Çorbalık Kazanı 13 Litre

Yorum Yap
Stok Kodu
ÇORBA KAZANI 13 LİTRE
KDV Dahil
0,00 TL

Lokanta ve Restoranlar İçin Çorbalık ve Çorba Makinası


Çorba Makinası Yerli Üretim ve 2 Yıl Garantili
Elektrikli çorba makinası termostat ayarlı 13 Litre Boyutlarında

Çorba makinası işyerlerinin ve özellikle sabah saatlerinde müşterilerine sıcak çorba hizmeti vermek isteyen işletmelerin ve gün boyu sıcak çorba servisi yapmak isteyen işyerlerinin ve tarzını değiştirerek çorba eklemek isteyen büfe gibi işyerlerinin ihtiyaçlarını karşılayabilecek hem az çorba konularak kullanabileceğiniz ve hem de tam kapasiteli olarak kullanabileceğiniz bir çorba makinası almak için doğru ürünü incelemektesiniz. Çorba makinaları genellikle hem müşterinin gözüne hoş bir hitap şekli olması nedeniyle ve hemde sürekli olarak elektrikli çorba kazanlarının ısıtma sistemi sayesinde çorbayı sıcak olarak servis yapmanıza olanak sağlamaktadır. Sıcak çorba makinası elektrikli çalışmakta ve termostat özelliği sayesinde kendini otomatik olarak kapatıp açtığından daha az elektrik tüketimi sağlamaktadır.
Çorba ısıtıcıları arasında yer alan 13 litre kapasiteli bu çarbo asıtıcı kullanım kolaylığı ve temizlik kolaylığı bakımından geniş kullanışlı olması için ağız kısmı geniş olarak üretilmiş ve aynı zamanda üzerine tam kapanan kapağı sayesinde çorba ısıtıcıları arasında sürekli çorbanın sıcak kalmasını sağlamaktadır.
Termostat ayarlı çorbalık olarak satılan ve elektrikle çalışan çorba makinesi günlük kullanıma uygun olarak üretilmiş ve kaliteli malzeme kullanılarak uzun yıllar çorba dükkanında veya lokanta gibi iş yerlerinde kullanmanıza imkan tanımaktadır.  Tencerede pişirilmiş hazır çorbanın, servis yapılmasını ve daha şık bir şekilde müşterinin beğenisine sunularak, gün boyunca sıcak kalmasını sağlayabilirsiniz. Tarhana çorba makinesi ve işkembe çorba kazanı olarak kullanabilir veya kendinize özgü tariflerle yapmış olduğunuz çorbaların müşterilere sunulması durumunda kullanabilirsiniz. Şık tasarımı ve özel kullanılan malzemesi sayesinde bakır görünümüyle, müşterilerinizin sıcak çorba servisi ihtiyaçlarını bu çorba kazanıyla karşılayabilirsiniz.
Geniş hacimli çorba kazanını tam dolu olarak, yarım dolu olarak veya daha az çorba koyarak kullanabilirsiniz. Yuvarlak çorba kazanı görüntüsüyle de müşterilerin çorba içmeye niyetlenmesini ve görüntü güzelliği oluşturarak daha zengin bir menü oluşturmanızı sağlamaktadır. Özellikle diğer yemeklerden önce içilen ve müşterilerin çorba isteği ile de extra bir kazanç elde etme girişimlerine ihtiyaç sağlayan lokanta ve restoranlarda olması gereken en önemli malzemelerden biride çorba kazanıdır.
Bazı mekanlarda sabah kahvaltısında çorba içmek isteyen müşterilerin görebileceği bir şekilde tezgah üzerine konulan çorba makinesi müşterilerin bu işletme de çorba sevisi yapıldığının ve sıcak çorba içmek istedikleri zaman buraya gelmelerinin yeterli olacağı görüntüsünü vermektedir.

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Çorba Makinası Elektrikli Isıtmalı Çorbalık Kazanı 13 Litre Çorba Makinası Elektrikli Isıtmalı Çorbalık Kazanı 13 Litre - Çorba makinası üretim tesisleri yerli olarak Türkiyede üretilen ve garantili olarak satılan yerli çorba makinası almak isteyen lokanta ve restoranlar için özel üretilen çorba kazanlarıdır. Elektrikli ve termostatlı çorba ısıtma makinesi kullanılan bakır malzeme ve yuvarlak tasarımı ile lokanta ve restoranların vazgeçilmez ürünleri arasında yerini almalıdır. Çorba ısıtıcı ile her çeşit yapmış olduğunuz çorbaların servis için hazır hale gelmesine ve sürekli sıcak kalmasına olanak sağlamaktadır. ÇORBA KAZANI 13 LİTRE
Çorba Makinası Elektrikli Isıtmalı Çorbalık Kazanı 13 Litre

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.