Doğalgazlı Kuzine Ocak 4 Gözlü Fırınlı CE Belgeli Gazmer Onaylı
Ücretsiz Kargo

Doğalgazlı Kuzine Ocak 4 Gözlü Fırınlı CE Belgeli Gazmer Onaylı

Yorum Yap
Stok Kodu
DOĞALGAZLI KUZİNE OCAK 4 GÖZLÜ
KDV Dahil
25.518,02 TL
Garanti Süresi
24 Ay

4 Gözlü Kuzine Fırınlı Ocak Doğalgazlı CE Belgeli ve Gazmer Onaylı

 
Kuzine fırın ile birlikte doğalgazın açılması için gerekli belgelerle birlikte, gaz şirketinin doğalgaz projesini çizebilmesi için gerekli bilgilendirme de yapılmaktadır.
Doğalgaz ile uyumlu olduğundan dolayı Türkiye genelinde bulunan bütün illerin doğalgaz şirketleri tarafından gazın açılmasında sorun yaşanmamaktadır.
Doğalgazlı kuzine boyutları 100cmx100cmx85cm
Ce belgeli ve gazmer onaylı ürün olduğu için standart ürünlere oranla daha kullanışlı ve güvenli bir üründür. Gaz kesme emniyeti bulunan bir kuzine modelidir.

Doğalgazlı Kuzine Ocak

Gaz şirketleri tarafından hazırlanan projeler gereği, alınan ürünle projede kullanılacak ürünün aynı olması ve projede belirtilen planla uyumlu ürünün satın alınması gerekmektedir. Bizim satışını yaptığımız doğalgazlı ürünlerle ilgili olarak farlı ürün gruplarında bulunan diğer ürünleri de inceleyebilirsiniz.
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Doğalgazlı Kuzine Ocak 4 Gözlü Fırınlı CE Belgeli Gazmer Onaylı Doğalgazlı Kuzine Ocak 4 Gözlü Fırınlı CE Belgeli Gazmer Onaylı - Sanayi mutfak ekipmanları arasında yer alan farlı büyüklükteki ürünler arasında, 4 gözlü ve gazmer onaylı olarak CE belgeli fırın modelidir. Satışını yaptığımız doğalgazlı kuzine fiyatları için müşteri temsilcilerimizden teklif alabilir ve kuzine fırınlarının adresinize nezaman geleceği ile ilgili olarak ayrıntılı bilgi talebinde bulunabilirsiniz. DOĞALGAZLI KUZİNE OCAK 4 GÖZLÜ Doğalgazlı Kuzine Ocak 4 Gözlü Fırınlı CE Belgeli Gazmer Onaylı

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.