Döner Başlıklı Halojen Isıtıcı Aktech 1200W
Ücretsiz Kargo

Döner Başlıklı Halojen Isıtıcı Aktech 1200W

Yorum Yap
Stok Kodu
AKTECH ISITICI
KDV Dahil
0,00 TL
Kategori
Garanti Süresi
24 Ay
Aktech Döner Başlıklı Halojen Isıtıcı 1200W

Aktech halojen ısıtıcı ile bundan sonra evinizde birşey yanar mı? Çocuğunuza bir zararı olur mu? Isıtıcı devrilir mi gibi sorunlarınız kalmayacak.
Koku, duman ve kimyasal madde üretmez.
Oksijen yakmaz yerden toz kaldırmaz.
Koruma kafesi aşırı ısınmaz ve yanık riskini azaltır.
Önünde bulunan kişiyi veya cismi direk olarak, anında ve sessiz bir şekilde ısıtır;döner başıyla da odanın her tarafına aynı oranda ısı yayar.
Devrilme veya aşırı ısınmada otomatik olarak kapanır. 600W ve 1200W çift kademe sıcaklık ayarı 30 dakikadan 4 saate kadar otomatik kapanma özelliği 68 - 86 cm arası ayarlanabilen yükseklik odanın herhangi bir yerinden kolayca kumanda edebilme negatif iyon üreterek ortamdaki havanın kalitesini arttırır ve havadaki oksijeni vücudumuz için daha yararlı hale getirir. 

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Döner Başlıklı Halojen Isıtıcı Aktech 1200W Döner Başlıklı Halojen Isıtıcı Aktech 1200W - Actech Halojen Isıtıcı bulunduğunuz yerdeki her noktaya ısıyı yayar ve çabuk bir şekilde ısıtır. AKTECH ISITICI Döner Başlıklı Halojen Isıtıcı Aktech 1200W

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.