Remta 4 Radyanlı Üstten Motorlu Tüplü Döner Ocağı D08(M)
%5
Ücretsiz Kargo

Remta 4 Radyanlı Üstten Motorlu Tüplü Döner Ocağı D08(M)

Yorum Yap
Stok Kodu
REMTA-D08(M) DÖNER OCAĞI
KDV Dahil
13.322,25TL
14.023,42 TL
Hediyesi
DÖNER TEPSİSİ
Garanti Süresi
24 Ay

Remta 4 Radyanlı Üstten Motorlu Tüplü Döner Ocağı

 
Üstten motorlu döner ocağı büyük döner makinesi ihtiyacı olanlar ve döner makinesi kullanım alanlarının yüksek olduğu iş yerleri için özel olarak üretilen bir döner makinesidir. Garantili döner makinesi almak isteyenlerin tercihi olarak satılan bu döner makinesinin bütün parçaları paslanmaz çelikten üretilmiş ve 2 yıl garantili olarak satılmaktadır.
Dik döner makinesi üstten motorludur ve genel olarak uzun büyük döner takmak için uygun olarak üretilmiştir.
Döner makinesinin kaliteli görüntüsü ve temizliğinin kolaylıkla yapılabiliyor olması, hem sizin temiz çalışmanızda yardımcı olacak ve hemde müşterilerinize temiz bir görüntü sağlamanızı kolaylaştıracaktır. 
Tüplü döner ocağı 4 gözlü olmasından dolayı yüksek miktarda döner takmanıza imkan tanımakta ve eşit pişirme özelliğinden dolayı, dönerin her yerinin aynı miktarda kızarmasına ve pişmesine imkan tanımaktadır.
Görsel güzelliği ile dönerin müşteriler tarafından daha cazip hale getirilmesine imkan vermektedir.
Teknik Özellikler
Ürün Ölçüleri: 540x640x1200mm
Ağırlık: 26 kg
Kapasite: 50 kg
Toplam Gaz Gücü (QN): 13 kW
Toplam Harcama (V) G30 (LPG-Tüp): 1,02 m³/saat
Havalandırma: 38 m³/saat
LPG(Tüp) Çalışma Basıncı: 30-50 mbar
Diğer Özellikler
Stok KoduD08(M)
MarkaRemta
Stok DurumuVar
Garanti (Yıl)2


Bu ürün doğalgazla çalışmamaktadır. Doğalgaz ile uyumlu ürün almanız gerekiyorsa şayet müşteri temsilcilerimize ulaşabilir veya doğal gazlı ürünleri inceleyebilirsiniz. Her çeşit döner ocakları hızlı ve garantili olarak adresinize ulaştırılmaktadır. Kredi kartıyla taksitli olarak satın alabilir veya kapıda ürün geldiğinde nakit olarak ödeme yapabilirsiniz. Türkiye geneli ücretsiz kargo uygulaması bulunmaktadır.
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Remta 4 Radyanlı Üstten Motorlu Tüplü Döner Ocağı D08(M) Remta 4 Radyanlı Üstten Motorlu Tüplü Döner Ocağı D08(M) - Gazlı kendinden motorlu döner makinesi üretim aşamalarından ve müşteriye teslimatı aşamasına kadar bizim garantimiz altında olmakla birlikte, gövdenin tamamı paslanmaz kaliteli çelikten üretilmiştir. Üstten motorlu döner makinesi tercih edecek işletmeler için özel üretim yapılarak, daha sağlıklı bir döner ocağı üretimi hedeflenmektedir. Üretici firmadan direk olarak sıfır döner makinesi, ikinci el kesinlikle satılmayan bir üründür. REMTA-D08(M) DÖNER OCAĞI
Remta 4 Radyanlı Üstten Motorlu Tüplü Döner Ocağı D08(M)

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.