Remta 5 Radyanlı Üstten Motorlu Tüplü Döner Ocağı D10(M)
%5
Ücretsiz Kargo

Remta 5 Radyanlı Üstten Motorlu Tüplü Döner Ocağı D10(M)

Yorum Yap
Stok Kodu
REMTA-D10(M) DÖNER OCAĞI
KDV Dahil
15.546,39TL
16.364,62 TL
Hediyesi
DÖNER TEPSİSİ
Garanti Süresi
24 Ay

Remta 5 Radyanlı Üstten Motorlu Döner Ocağı

Döner makineleri arasında en çok tercih edilen 3 gözlü olarak üretilmiş ve dik radyanlı model olarak satışa sunulmuştur. Türkiye de bir çok ilde servis ağı bulunması bakımında herhangi bir sorun yaşadığınızda Fabrikaya geri gönderme gereksinimine maruz bırakılmadan, direk bulunduğunuz ilde tamir ve bakımını yaptırabileceğiniz bir üründür. Özellikle 2 yıl gerçek garanti şartlarını bir arada bulundurması ve motor kalitesinin iyi olmasından dolayı tercih edebileceğiniz bir döner makinesidir.
Döner ocağı sürekli iş yerinde ihtiyaç duyulan ve bir yedeğinin bulunmaması bakımından, kaliteli bir ürün alınması gereken ürünlerdendir, bozulduğu veya herhangi bir aksilikle karşılaşıldığı zaman hızlı ve kolay bir şekilde çözüm üreten bir firmadan alınması da bu yüzden oldukça önemlidir. Daha ucuz fiyatlı ürünler yerine gerçek garantisi bulunan ve servis ağı bulunan bu ürünü tercih edebilirsiniz.
2 Yıl Garantili ve Yaygın Servis Ağı bulunmaktadır.
Havale-eft-kredi kartı ödemelerinde ücretsiz kargolu olarak gönderilmektedir.
Teknik Özellikler
Ürün Ölçüleri: 470x640x1370mm
Ağırlık: 29 kg
Kapasite: 60 kg
Toplam Gaz Gücü (QN): 16.25 kW
Toplam Harcama (V) G30 (LPG-Tüp): 1,02 m³/saat
Havalandırma: 38 m³/saat
LPG(Tüp) Çalışma Basıncı: 30-50 mbar
Diğer Özellikler
Stok KoduD10(M)
MarkaRemta
Stok DurumuVar
Garanti (Yıl)2

Not: Fotoğrafta gördüğünüz ürün 4 radyanlıya aittir.(Temsilidir)



Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Remta 5 Radyanlı Üstten Motorlu Tüplü Döner Ocağı D10(M) Remta 5 Radyanlı Üstten Motorlu Tüplü Döner Ocağı D10(M) - En iyi döner makinesi alan iş yerleri ve lokantalar müşterilerine daha iyi hizmet vermek, döneri eşit aralıklarla pişirmesi bakımından motorlu döner ocağını tercih etmeleri gerektiğinin farkına varan bir çok dönerci, artık standart döner ocaklarından ziyade motorla dönme işlemini gerçekleştiren döner makinesini tercih etmektedir. Döner makinesi alırken garantili olması ve müşterilerine hizmet konusunda fedakar davranan firmalardan satın alınması önem kazanan bir kriter olmaktadır. REMTA-D10(M) DÖNER OCAĞI
Remta 5 Radyanlı Üstten Motorlu Tüplü Döner Ocağı D10(M)

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.