Remta 4 Radyanlı Tüplü Döner Ocağı D08
%5
Ücretsiz Kargo

Remta 4 Radyanlı Tüplü Döner Ocağı D08

Yorum Yap
Stok Kodu
REMTA-D08 DÖNER OCAĞI
KDV Dahil
10.144,91TL
10.678,85 TL
Garanti Süresi
24 Ay

Tüplü Döner Ocağı Standart 4 Radyanlı Döner Makinası

2 YIL GARANTİLİ
YERLİ ÜRETİM

Standart Tek Radyanlı Motorsuz döner makinasıdır, genel olarak döner servisi yapan işyerlerinin en çok kullandığı model olarak bilinmektedir.
Döner satışı normal seviyelerde olan işyerlerine özel olarak üretilen remta 4 gözlü döner makinasıdır.
Paslanmaz çelikten imal edilmiştir. Uzun yıllar paslanmadan rahat bir şekilde kullanabilirsiniz. Temizlenmesi kolay paslanmaz çelikten üretilmiştir.
Tüple normal lpg ile kullanıma uygun olarak üretilmiştir.
CE Belgeli döner ocağıdır.
Döner ocaklarında radyan kelimesinin anlamı yakıldığında ısı veren karelerin adeti olarak belirtilmektedir. Örneğin bir döner ocağının dört adet ısıtma karesi varsa buna 4 radyanlı döner ocağı denilmektedir, aşağıdaki kullanılan resim 3 radyanlı yani 3 gözlü döner ocağına aittir, ancak satılan bu ürün 4 radyanlı döner makinası için açılmış bir ilandır.


Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Remta 4 Radyanlı Tüplü Döner Ocağı D08 Remta 4 Radyanlı Tüplü Döner Ocağı D08 - Fabrikadan direk olarak size ulaştırılan döner makinalarını en uygun fiyatlarla ve kredi kartına taksit imkanlarıyla toptan fiyatına yakın bir fiyatla satın alabilirsiniz. Döner makinesi toptancıları arasında yer alan tedarikçilerimizin ürünlerini en iyi markalarla satıyoruz. REMTA-D08 DÖNER OCAĞI
Remta 4 Radyanlı Tüplü Döner Ocağı D08

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.