Elektrikli ve Tüplü Çay Ocağı 2 Demlikli Çay Kazanı 40 Litre
Ücretsiz Kargo

Elektrikli ve Tüplü Çay Ocağı 2 Demlikli Çay Kazanı 40 Litre

Yorum Yap
Stok Kodu
40 LİTRE TÜPLÜ ELEKTRİKLİ KAZAN
KDV Dahil
5.936,43 TL
Garanti Süresi
24 Ay

Elektrikli ve Tüplü Çay Kazanı 2 Demlikli 40 Litre

Hem elektrikle çalışan ve hem de tüple çalışan çay kazanı modelidir, kullanım amacına bağlı olarak, ister tüple kullanabilirsiniz, isterseniz elektrikle kullanabilirsiniz.

40 litre su hacmine sahip, iki demlikli elektrikli ve tüplü çay kazanı modelidir.

Çay Kazanı 40 Litrelik 2 Demlikli

Üzerine iki adet demlik konularak ve maksimum 40 litre su kapasitesi ile kullanabileceğiniz, elektrikle ve tüple her ikisiyle de uyumlu olarak çalışan çay kazanı modelidir.
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Elektrikli ve Tüplü Çay Ocağı 2 Demlikli Çay Kazanı 40 Litre Elektrikli ve Tüplü Çay Ocağı 2 Demlikli Çay Kazanı 40 Litre - Tüplü olarak kullanılan çay kazanı aynı zamanda elektrikli olarak üretilmiş ve hem tüplü hemde elektrikli çay ocağı ismiyle satışa sunulmuştur. Otellerde, cafelerde, hastane kantinlerinde, okul kantinlerinde, yemekhanelerde, askeri yemekhaneler ve bir çok çayın toplu olarak tüketilmesi gereken mekanlarda güvenli bir şekilde kullanılabilmektedir. 40 LİTRE TÜPLÜ ELEKTRİKLİ KAZAN
Elektrikli ve Tüplü Çay Ocağı 2 Demlikli Çay Kazanı 40 Litre

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.