Hamburger Köfte ızgarası Elektrikli 30cm Pleyt Düz Yüzeyli
Ücretsiz Kargo

Hamburger Köfte ızgarası Elektrikli 30cm Pleyt Düz Yüzeyli

Yorum Yap
Stok Kodu
HAMBURGER IZGARASI BAYSAN PLEYT
KDV Dahil
3.443,26 TL
Garanti Süresi
24 Ay

Hamburger Köfte Izgarası Büfe Lokanta ve Kantin Modeli

 
Elektrikle çalışan köfte, hamburger, balık ve tavuk gibi et gruplarının pişirilmesi işlemi için kullanılan bir ızgara makinesidir.
Üzerinin düz yüzeyli olmasından dolayı ve temizliğinin kolay olması ile birlikte, üzerine köfte ve hamburger gibi etlerin yapışmamasından dolayı tercih edilen bir ızgara makinesi modelidir. Daha büyük boyutlu pleyt düz yüzeyli ızgara makineleri için benzer ürünler bölümünü inceleyebilirsiniz.
Izgara boyutları: 54 cm x 26.5 cm x 19 cm
Izgara makinesi güç: 1500 Watt
Sanayi mutfak ürünleri arasında yer alan ve ızgara makineleri arasında en küçük boyutlu olarak üretimi yapılan, pleyt ızgara makinesi olarak satışa sunulmaktadır. Elektrikli ızgara makinesi modellerinin genel özellikleri arasında yer alan, hem termostat sistemine sahip olmasından dolayı ve hem de hızlı ısınmasından dolayı, ızgara makineleri arasında en çok tercih edilen modeldir.
Özellikle sucuk pişirmek ve balık gibi pişirilmesi için düz bir yüzeye ihtiyaç bulunan, beyaz etlerin pişirilmesini sağlayabileceğiniz, tavsiye edilen bir ızgara makinesi modelidir.
Baysan ızgara 30 cm elektrikli model olarak bilinen bu ürün, 2 yıl garantili ve paslanmayan malzemeden üretilmiştir.

 
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Hamburger Köfte ızgarası Elektrikli 30cm Pleyt Düz Yüzeyli Hamburger Köfte ızgarası Elektrikli 30cm Pleyt Düz Yüzeyli - Elektrik ile çalışan ve termostat sistemi ile etlerin eşit aralıklarla pişirilmesini sağlamakla birlikte, düz yüzeyi sayesinde yapışmayan ve temizliğinin basit yapılabildiği bir ızgara makinesidir. HAMBURGER IZGARASI BAYSAN PLEYT
Hamburger Köfte ızgarası Elektrikli 30cm Pleyt Düz Yüzeyli

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.