İntex 68565 Tek Kişilik Şişme Yatak Koltuk
Ücretsiz Kargo

İntex 68565 Tek Kişilik Şişme Yatak Koltuk

Yorum Yap
Stok Kodu
İNTEX 68565 YATAK KOLTUK
KDV Dahil
0,00 TL
Kategori
İntex 68565 Tek Kişilik Şişme Yatak Koltuk
 
İntex özel olarak tasarladığı kadife kaplı koltukları ile size rahatlığı sunuyor. Oturma kısmındaki oluklar sayesinde rahatlığı her an hissedebiliyorsunuz. Ayrıca bel rahatsızlığı için düşünülen yastık, belinizi kavrayarak daha ergonomik bir oturma biçimine kavuşturacak.
İntex 68565 model şişme yatak koltuğu dilediğiniz her yerde rahatça kullanabilirsiniz. Ürün pratik bir şekilde hemen şişirilebilir ve havası indirilebilir. Ürünün bütünü PVC olup su geçirmez suni flok ve kadife kaplıdır.
 
Ölçüler : 
Uzunluk : 218 cm
Genişlik : 109 cm
Yüksekliği : 66 cm
Ağırlığı : 5 kg
Taşıma yükü : 125 kg
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
TAVSİYE ÜRÜNLER
İntex 68565 Tek Kişilik Şişme Yatak Koltuk İntex 68565 Tek Kişilik Şişme Yatak Koltuk - İntex özel olarak tasarladığı kadife kaplı koltukları ile size rahatlığı sunuyor. Oturma kısmındaki oluklar sayesinde rahatlığı her an hissedebiliyorsunuz. Ayrıca bel rahatsızlığı için düşünülen yastık, belinizi kavrayarak daha ergonomik bir oturma biçimine kavuşturacak. İNTEX 68565 YATAK KOLTUK
İntex 68565 Tek Kişilik Şişme Yatak Koltuk

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.