Nar Sıkacağı Cancan Kollu Portakal Narenciye Döküm Meyve Presi
Ücretsiz Kargo

Nar Sıkacağı Cancan Kollu Portakal Narenciye Döküm Meyve Presi

Yorum Yap
Stok Kodu
CANCAN YENİ NAR SIKACAĞI DÖKÜM
KDV Dahil
0,00 TL

Yeni Cancan Nar Sıkacağı Sanayi Tipi Döküm 

Cancan Makina tarafından üretimi yapılan ve narlar için özel olarak tas bölümleri büyük olarak üretilen yeni 2014 yılında çıkarılan bir üründür. Daha büyük nar ve portakalları rahatlıkla sıkmanıza olanak sağlayan bir üründür. Profesyonel tip nar sıkacakları arasında en gelişmiş ve en büyük model olarak satışlarımıza eklenmiştir.
Yeni model nar sıkacağı olarak üretilmiş bir üründür, sanayi tipi ve büfe tipi narenciye sıkacakları arasında en iyi ürünlerden birisidir. İncelemekte olduğunuz ürünle, nar sıkma işleminde ve portakal gibi narenciye ürünlerini sıkma işleminde başarılı sonuçlar alabileceğiniz ve memnun kalacağınız bir üründür. Özellikleri bakımından dayanıklı olması ve meyve presi işlemi sırasında, meyvelerin suyunun sıkılma oranının yüksek olmasından dolayı, müşterilerimize tavsiye ettiğimiz bir meyve presidir.
cancan nar sıkacağı
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Nar Sıkacağı Cancan Kollu Portakal Narenciye Döküm Meyve Presi Nar Sıkacağı Cancan Kollu Portakal Narenciye Döküm Meyve Presi - CANCAN YENİ NAR SIKACAĞI DÖKÜM
Nar Sıkacağı Cancan Kollu Portakal Narenciye Döküm Meyve Presi

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.