Özlem Madeni Eşya Narenciye ve Döküm Nar Sıkacağı
%
Ücretsiz Kargo

Özlem Madeni Eşya Narenciye ve Döküm Nar Sıkacağı

Yorum Yap
Stok Kodu
ÖZLEM MADENİ EŞYA DÖKÜM
KDV Dahil
202,37TL
0,00 TL

Döküm Meyve Presi Sanayi Tipi Nar ve Portakal Sıkacağı

Özlem madeni eşyaları meyve presi, 28 yıllık tecrübenin ürünü olarak, meyve presleri arasında, farklı markalara oranla kaliteli bir üretim anlayışına sahip olmasından dolayı, tavsiye ettiğimiz ve eski yıllar öncesinde üretimi yapılan, meyve preslerindeki kaliteyi bulabileceğiniz profesyonel bir üründür.
Fiyatı bir çok meyve presi üreticisinin ürünlerine oranla daha düşük olmasına rağmen, ürün gayet kaliteli ve iyi sonuçlar alabileceğiniz bir nar ve narenciye sıkacağıdır.
 
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Özlem Madeni Eşya Narenciye ve Döküm Nar Sıkacağı Özlem Madeni Eşya Narenciye ve Döküm Nar Sıkacağı - Özlem madeni eşya üretimi olan, döküm malzeme kullanılarak üretilen nar sıkma makinesidir. Özellikleri bakımından büfe ve iş yerlerinde kullanılan ürünlerden olan bu ürünü, ev kullanıcılarına da tavsiye etmekteyiz. Özellikle kademeli meyve presi aşamasında meyvelerin suyunun tam olarak sıkılması işlemini başarılı bir şekilde gerçekleştiren özel bir üründür. ÖZLEM MADENİ EŞYA DÖKÜM Özlem Madeni Eşya Narenciye ve Döküm Nar Sıkacağı

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.