Remta 30 Cm Tüplü  Pleyt Izgara Makinesi
%5
Ücretsiz Kargo

Remta 30 Cm Tüplü Pleyt Izgara Makinesi

Yorum Yap
Stok Kodu
REMTA- R30CE(P) IZGARA MAKİNESİ
KDV Dahil
3.290,24TL
3.463,41 TL
Garanti Süresi
24 Ay

Remta 30 Cm Tüplü Pleyt Izgara Makinesi

Remta 30 cm Pleyt Izgara R30 CE P

Pleyt Izgara Makinesi 30cm genişliğinde Gazmer onaylı olduğu için Türkiye genelinde bulunan bütün doğalgaz şirketlerinden onay alınmış olarak belgeli üretilmiştir. Genel olarak doğalgaz açılmadan önce vanalar için takılacak ürünler incelenmekte ve alınan ürünlerin CE belgeli ve Gazmer onaylı olup olmadığı incelenmektedir. Bu aşamada baktığınız bu ızgara makinesi bütün belgelere sahip olarak size gönderilmektedir.
Hamburger ızgarası almak isteyen cafeterya ve restaurant gibi iş yerleri için özel olarak üretilmiş doğalgazlı ve CE belgeli ürünler arasında yer almaktadır. Pleyt ızgara çabuk ısınması bakımından tercih edilmekte ve bir çok mekan sahipleri tarafından tercih edilen ızgara modeli arasında gösterilmektedir. Izgara makinesi üzerinde bulunan sac kalınlığı 6mm kalınlığında ve genel olarak uzun süreli kullanılabilecek özelliklere sahiptir. Izgara makinesinde köfte pişirme işlemini de rahatlıkla yapabilir, turistlik mekanlarda şık görüntüsüyle rahatlıkla kullanabilirsiniz.
Özellikle mutfak bölümü gözüken sanayi mutfak tarzı mekanlarda rahatlıkla kullanılabilecek özelliklerde ve temizliği kolay yapılabilecek bir ızgara makinesidir. Izgara makinelerinde genel olarak temizlik zor yapılan ve pişirilen etlerin ızgara yüzeyine yapışmasıyla kazımak gereken durumlarda da ızgaraya zarar veren sonuçlar orataya çıkabiliyor, ancak bu ızgara yüzeyi düz olduğu için temizliği kolay ve kazımanıza gerek bırakmadan temizlenebilir özelliklerdedir.
Ekonomik bir kullanım sağlayan doğalgazlı ızgaralar normal tüple kullanıma göre daha ekonomik ve elektrik de düşünüldüğünde cep yakmayan bir tercih olarak bilinmektedir. Özellikle ilk ürünü alırken tüplü yada elektrikli ızgaralara göre fiyatının biraz daha yüksek olması bunun daha maliyetli bir ürün olduğu anlamanına gelmemektedir.
• Paslanmaz çelik gövde.
• Paslanmaz tüp rezistans.
• CE Belgeli.
Izgara yapmak isteyen mekanlarda rahatlıkla kullanılabilecek CE belgesine sahip ürünler arasında yer alan ızgara modelidir. Tavuk ve balık gibi et türleri yanında hamburger ve köfte gibi çeşitli et türevlerini de pişirebilmenize olanak sağlamaktadır. Rahat kullanım kolaylığı ve çabuk ısınma özellikli pleyt ızgara makinesidir.
Remta 30 cm Pleyt Izgara Teknik Özellikleri:
Ürün Ölçüleri: 300x600x220mm
Pişirme Yüzeyi Ölçüleri: 280x440 mm
Ağırlık: 11 kg
Toplam Gaz Gücü (QN): 2,9 kW
Havalandırma: 9 m³/saat
Diğer Özellikler
Stok Kodu R30CE(P)
Marka Remta
Stok Durumu Var
Garanti (Yıl) 2
 


 


Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Remta 30 Cm Tüplü Pleyt Izgara Makinesi Remta 30 Cm Tüplü Pleyt Izgara Makinesi - Izgara makinesi gazmer onayı alarak üretilen ve bütün belgeleri bünyesinde bulunduran bir ızgara çeşididir. REMTA- R30CE(P) IZGARA MAKİNESİ
Remta 30 Cm Tüplü  Pleyt Izgara Makinesi

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.