Baysan Pleyt Izgara Makinesi Elektrikli 70cm Tavuk Balık ve Köfte Düz Yüzeyli
Ücretsiz Kargo

Baysan Pleyt Izgara Makinesi Elektrikli 70cm Tavuk Balık ve Köfte Düz Yüzeyli

Yorum Yap
Stok Kodu
ELEKTRİKLİ 70CM PLEYT IZGARA
KDV Dahil
7.077,70 TL
Garanti Süresi
24 Ay

Baysan Pleyt Izgara


Balık Tavuk Et Izgara Makinesi 70 cm Elektrikli Pleyt

Et türlerinin bir çoğunu yapabileceğiniz ve uzun süreli kullanımlarda sorun yaşamayacağınız ürünler arasında yer almaktadır. Düz yüzeyli döküm ızgara makinesi üzerinde, tavuk etlerini, kırmızı etleri ve hamburger köfte eti gibi, standart köfte türlerini de pişirebilirsiniz.
Paslanmaz çelik malzeme ile yapılmış olan kasa bölümü, uzun süreli kullanımlara dayanıklı olarak üretilmiştir.
Genişliği 70 cm olarak üretilen ızgara makinesinde iki adet termostat sistemi bulunmaktadır, sağdaki termostat sistemiyle ızgaranın sağ tarafını ve soldaki termostat sistemi ile de ızgara makinesinin sol tarafını, ayrı ayrı çalıştırabilir veya her ikisini de birlikte kullanabilirsiniz.
Elektrikli ızgara makinesinde kullanılan termostat sistemi sayesinde, kendini otomatik açıp kapatma özelliği olduğundan, uzun süreli kullanımlar için hem uygun bir ortam oluşturmakta ve hem de elektrik tasarrufu yapmanızı sağlamaktadır.
Ebatlar: 70 cm x 51 cm x 22 cm

 
Baysan düz yüzeyli ızgara olmasından dolayı, spatula ile rahat bir şekilde kazıyarak temizlenme özelliği olmasından dolayı, rahat kullanım sağlar. Ön kısmında bulunan çelik yağ haznesi de atık kirlerin veya yağ gibi maddelerin toplanması için ön kısıma boylu boyunca uzun şekilde yapılmıştır.
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Baysan Pleyt Izgara Makinesi Elektrikli 70cm Tavuk Balık ve Köfte Düz Yüzeyli Baysan Pleyt Izgara Makinesi Elektrikli 70cm Tavuk Balık ve Köfte Düz Yüzeyli - 70 cm elektrikli Baysan ızgara modeli, düz yüzeyli ve rahat temizlenebilen niteliklere sahip olarak üretilmiştir. ELEKTRİKLİ 70CM PLEYT IZGARA
Baysan Pleyt Izgara Makinesi Elektrikli 70cm Tavuk Balık ve Köfte Düz Yüzeyli

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.