Sanayi Tipi Buharlı Vantilatör Su Fışkırtmalı Vantilatör
Ücretsiz Kargo

Sanayi Tipi Buharlı Vantilatör Su Fışkırtmalı Vantilatör

Yorum Yap
Stok Kodu
SANAYİ TİPİ BUHARLI VANTİLATÖR 005
KDV Dahil
0,00 TL
Garanti Süresi
24 Ay
Sanayi Tipi Sulu Vantilatör Duvar Vantilatörü Buhar Sistemli Yerli Üretim

SULU VANTİLATÖR İÇİN LÜTFEN ARAMA YAPMAYINIZ..

STOKTA ÜRÜN KALMADI....

Normal Büyük sanayi tipi vantilatör ve ayaklı susuz vantilatör modellerimiz stoklarda vardır. İncelemek için tıklayın.. 

NOT: Sulu vantilatörlerin en büyük negatif yönü, müşterilerin masada bulunan eşyalarını nemlenmesiyle birlikte, telefon ekranında oluşan buğulanma, açık alanlarda sigara içme alanlarında rahatsızlık oluşturması, yiyecek ve benzer gıdaların üzerinde havada uçuşan su tanelerinin konması gibi sorunlardan dolayı, daha fazla ücret ödeyerek alınan sulu vantilatörlerin, sulu kullanım özelliği kapatılarak normal vantilatör gibi kullanılması bir çok işletmenin olumsuz yönleri olarak belirttiği ortak olumsuzluklardır.

 

Sulu sistem vantilatörler arasında, hem kullanım rahatlığı bakımından hem de fiyat avantajı bakımından, uzun yıllar kullanılabilecek ve aynı zaman da gün içinde sürekli olarak açık kalabilecek özelliklere sahip bir üründür.
YERLİ ÜRETİM ve 2 YIL GARANTİLİ

Sulu Vantilatör Teknik Özellikleri :

Duvar tipi buhar sistemli vantilatör, montaj aparatları ile birlikte kargo yapılmaktadır, duvara montajı kolaydır.  
3 Kademe Hız Ayarı
90 derece dönebilen başlık
Su Haznesi : 13 kg
Su tesisatı bağlantılı veya direk depodan kullanım imkanı
Çap: 70 cm
220-240 V/50-60 Hz
Motor gücü : 260 W
Sulu vantilatör modeli olarak bilinen bu ürün, iş yerlerinde ister kapalı mekanlarda isterseniz açık mekanlarda kullanabilirsiniz. Özellikle cafe, restoran, otel gibi mekanların daha serin bir ortam haline dönüştürülmesi ve uzun süreli kullanımlarda, yerli üretim olmasından dolayı, sorun çıkaracak bir ürün olmadığından dolayı, gün boyu sürekli olarak çalıştırabilirsiniz.


Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Sanayi Tipi Buharlı Vantilatör Su Fışkırtmalı Vantilatör Sanayi Tipi Buharlı Vantilatör Su Fışkırtmalı Vantilatör - Sanayi tipi vantilatörler içinde ayrı bir yere sahip olan buharlı vantilatörler, bulunduğunuz mekanı ve sizi serinletmek için uygun özellikte bir üründür. Buhar sistemli özelliği sayesinde, cafe ve işyerlerinin tercih ettiği bir modeldir. SANAYİ TİPİ BUHARLI VANTİLATÖR 005
Sanayi Tipi Buharlı Vantilatör Su Fışkırtmalı Vantilatör

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.