Sanayi Tipi Fritöz 3 Litre Elektrikli Paslanmaz Çelik Kızartma Makinesi
%
Ücretsiz Kargo

Sanayi Tipi Fritöz 3 Litre Elektrikli Paslanmaz Çelik Kızartma Makinesi

Yorum Yap
Stok Kodu
3 LİTRE FRİTÖZ SANAYİ TİPİ
KDV Dahil
388,00TL
0,00 TL
Garanti Süresi
24 Ay

Sanayi Tipi Fritöz 3 Litre Kapasiteli Patates ve Sebze Kızartma Makinesi

 
Endüstriyel fritöz makinesi
Sanayi tipi elektrikli fritöz boyutları: 64.5cmx 18cmx 27cm
Fritöz güç: 2500 Watt
Fritöz akımı: 11 Amper
Çalışma Frekansı: 50 Hz
Voltaj : 220-240 Volt
Termostat Sıcaklığı: 200 C - 230 C
Elektrikle çalışan fritöz modelleri arasında 3 litre kapasiteye sahip bir fritöz modelidir. Özellikleri bakımından patates kızartma ve benzer sebzelerin kızartılması işleminde profesyonel olarak kullanabileceğiniz bir üründür. Özellikle restoran ve lokanta gibi mekanlarda ve büfelerde kullanıma uygun olarak üretilmiştir.


sanayi tipi fritöz elektrikli

Fritöz Makinesi Kullanımı ve Çalışma Şartları

Fritöz Genel Özellikleri

Sanayi tipi elektrikli fritöz, restoranlarda, fast foodlarda, kantin, hastane yemekhaneleri , mutfak gibi benzeri yerlerin mutfaklarında yağda kızartması uygun olan yiyeceklerin kızartılması işleminde kullanılır.

Cihaz ilk kullanımdan önce dış yüzeyler ve yağ haznesi olmak üzere ılık sabunlu suyla batırılmak ve sıkılmış bir bez ile temizlenmelidir.

Fritöz Kullanımı:

Fritözün kapalı off pozisyonunda olduğunu ve herhangi bir ışığın yanmadığını kontrol edin.

Termostat anahtarlarını sıcaklığı artacak yönde çeviriniz. Termostatı istediğiniz sıcaklığa ayarlayınız.

2 kızartılmış yağın boşaltılması

Aşağıda belirtilen talimatlara göre kızartılmış yağı fritözden boşaltınız; termostat anahtarının kapalı odlunu kontrol ediniz. Fritözün ve içindeki yağın soğuk olduğundan emin olunuz. Yağın sıvı kalabilecek kadar kala bilmesine dikkat ediniz. Yağı hazneden boşaltınız.

FRİTÖZ KIZARTMA SICAKLIĞININ SEÇİLMESİ

Termostat sıcaklığı ile seçmiş olduğunuz sıcaklığı ayarlayınız. Örneğin 180 derece fritöz istenilen sıcaklığa ulaştığında otomatik olarak kapanmaktadır.

Kızartma Çevrimi

Eğer ışık sönmüş ise fritöz istenilen sıcaklığa ulaşmıştır. Fritöz istenilen sıcaklığa ulaştığında sepet içindeki yiyeceklerle birlikte sıcak yağa kona bilir.

UYARI : Yiyecekleri yağ istenen sıcaklığa gelmeden fritöz içindeki yağa daldırılmaz.

 

3 DÜZENLİ ÇALIŞMA :

Düzenli çalışma ile fritözün güç devresinden bağlantısının kesilmesi ile ifade eder. Kızartma kabının ve yağ haznesinin kontrolünden sonra fritöz açıla bilir. Yağın yeterli olduğundan emin olunuz.

Lokanta Tipi Fritöz
Lokantalarda kullanılmak amacıyla üretilmiş bir fritözdür, lokanta tipi fritöz fiyatları arasında, en makul fiyatlı ürünlerden birisidir. Kullanılan hacim çok büyük olmadığı için fiyat da buna bağlı olarak düşük tutulmuş bir lokanta fritöz modelidir. Özellikleri bakımından bir çok sebze çeşidini kızartabileceğiniz gibi, tavuk ve balık gibi frtözde kızartılması gereken et cinsi ürünleri de lokanta tipi fritöz yardımıyla gerçekleştirebilirsiniz.
 
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Sanayi Tipi Fritöz 3 Litre Elektrikli Paslanmaz Çelik Kızartma Makinesi Sanayi Tipi Fritöz 3 Litre Elektrikli Paslanmaz Çelik Kızartma Makinesi - Endüstriyel mutfak ekipmanları arasında yer alan ve 3 litre kızartma yağı ile çalışmakta olan bir fritöz modelidir. Elektrikli fritözler arasında hem az yer kaplayacak ve lokanta gibi mekanlarda kullanıma uygun bir fritözdür. Kantin tipi fritöz makineleri ile ilgili olarak bize ulaşabilirsiniz. 3 LİTRE FRİTÖZ SANAYİ TİPİ
Sanayi Tipi Fritöz 3 Litre Elektrikli Paslanmaz Çelik Kızartma Makinesi

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.