Yer Tipi Vantilatör Metal Gövde Güçlü Motor Sanayi Vantilatörler
Ücretsiz Kargo

Yer Tipi Vantilatör Metal Gövde Güçlü Motor Sanayi Vantilatörler

Yorum Yap
Stok Kodu
YER TİPİ VANTİLATÖR
KDV Dahil
2.764,31 TL
Garanti Süresi
24 Ay

Yer Tipi Vantilatör Sanayi Model Yere Konularak Kullanım İmkanı 110 Watt

 
Metal gövde ve paslanmaz malzemeden üretilmiş, pervane kısımları da yine uzun yıllar kullanıma dayanabilecek şekilde, metalden yapılan vantilatör modelidir.
Piyasada bulunan plastik kasa ve plastik pervaneli vantilatörler ile kıyaslamayınız, uzun süreli kullanıma ve sık kullanıma uygun olarak, sanayi tipi model olarak üretilmiştir.
İş yeri vantilatörü veya yer vantilatörü olarak bilinen bu ürün, güçlü motor yapısı ve sağlam gövde yapısıyla, üretim hane veya mağaza gibi mekan içi kullanımla birlikte, cafe bahçesi veya restoranlarda bulunan açık mekanlarda yağmur almayacak şekilde kullanmak da mümkündür.

Yer Tipi Vantilatör Teknik Özellikleri:

Kullanılan malzeme; paslanmaz çelik krom
Güç: 110 Watt
Hız: 3 farklı hız seçeneği
Genişlik: 45 cm çap
Ağırlık: 8 Kilo
Düşük ses, güvenilir motor yapısı

Şimdi Sanayi Tipi Vantilatör Kullanma Zamanı

 

Artık yaz ayları hiç kimsenin dayanamayacağı kadar bunaltıcı sıcaklara ev sahipliği yapmaya başlamış vaziyettedir. İnsanların ise söz konusu bu sıcaklardan kendilerini korumak amacı ile tercih etmiş oldukları serinlemeye yönelik metotlar ise genellikle çok fazla maliyete yol açan metotlardır.

 

Kaldı ki harcamış oldukları yüksek miktarda enerji ve sağlık koşullarının kötüye gitmesine yol açan etkileri de bu işin başka bir kötü yanı! Sizleri bu olumsuz şartlardan kurtaracak olan yeni alternatifler bulmakta zorluk mu çekiyorsunuz? O zaman siz de bir vantilatör alıp neden daha uygun koşullarda serinleme imkânını tercih etmiyorsunuz?

 

Günümüzde öncelikli olarak sanayi bölgelerinde kullanılması amacına uygun olarak tasarlanmış olan, fakat daha sonraları çeşitli evrimler geçirerek geliştirilmesi mümkün kılınmış ve bu sayede de ev, hastane, kafe, bar, spor salonu, lokanta, restoran, dershane, toplantı salonu gibi kapalı mekânlarda kullanılmaya başlanmış olan yer tipi vantilatör çeşitleri mevcut.

 

Endüstriyel vantilatöradı da verilen bu ürünler, geniş pervane özelliğine sahiptirler. Bu sayede yüksek debi sağlama şansları vardır. Bu yüksek debinin kontrol altında tutulması görevini yerine getiren potansiyometre isimli hız kontrol aparatları sayesinde bugün bu ürünler çeşitli alanlarda kullanılabilmektedirler. Duvar tipi ve tavan tipi olarak ikiye ayrılan sanayi tipi vantilatörler hem diğer serinleme sistemlerine göre daha az maliyetlidir hem de aşırı tasarruf sağlayıcı, cebinize dost özellikleri vardır.



Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Yer Tipi Vantilatör Metal Gövde Güçlü Motor Sanayi Vantilatörler Yer Tipi Vantilatör Metal Gövde Güçlü Motor Sanayi Vantilatörler - İş yeri vantilatörü olarak da isimlendirilen, yer vantilatörü, isminden de anlaşılacağı gibi ayakları sayesinde yere konularak kullanıma imkan tanıyan vantilatör modelleridir. YER TİPİ VANTİLATÖR
Yer Tipi Vantilatör Metal Gövde Güçlü Motor Sanayi Vantilatörler

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.