2 Demlikli Çay Kazanı Fiyatları 30 Litre Elektrikli Çay Ocağı
%25
Ücretsiz Kargo

2 Demlikli Çay Kazanı Fiyatları 30 Litre Elektrikli Çay Ocağı

Yorum Yap
Stok Kodu
2 DEMLKLİ ELEKTRİKLİ 30 LİTRE
KDV Dahil
3.146,42TL
4.212,95 TL
Garanti Süresi
24 Ay

Elektrikli Çay Kazanı 2 Demlikli 30 Litre

 
Çay kazanı üzerine iki demlik konulacak şekilde üretilmiştir, yerli üretim ve paslanmaz çelik malzemeden üretilmiş çay kazanıdır. 
30 Litre su haznesi olan çay kazanında, 2 adet demlik yeri bulunmaktadır, paslanmaz çay kazanının musluğu çelik olarak üretilmiştir. Türkiye geneline kargo yapılabilmekte ve 2 yıl garantili olarak satılmaktadır.

Not: Demlikler ürünle birlikte gönderilmemektedir... Resimde sadece görsel zenginlik olarak kullanılmıştır..
İş yerlerinde çay demlemek ve misafirler ile birlikte, çalışanların tüketmesi amacıyla çay servisi yapmaya uygun olarak üretilmiş çay kazanı modelidir. Çay kazanı uzun süreli çay tüketimlerinde, çayın bayatlamasını ve çayın taze olarak servis yapılmasına imkan tanıyan, suyla temasında, sağlık açısından bir sorun teşkil etmeyen, çelik malzeme kullanılmıştır. Çay tüketimi sırasında, çay kazanının içerisinde bulunan suyun miktarını dışarıda bulunan su göstergesi sayesinde kolaylıkla farkedebilirsiniz.

         Elektrikli Çay Kazanı


Endüstriyel mutfaklar ve işyerleri başta olmak üzere artık birçok yerde kullanılan elektrikli çay kazanları insanların yaşamını kolaylaştıran aletlerin başında gelir. Birçok marka ve modelde, farklı kapasitelerde ve teknik özelliklerde elektrikli çay kazanları bulmak mümkündür. Çay kazanları; 100 bardaktan başlayıp 600 bardağa kadar çıkan kapasiteleri ile kısa süre içerisinde yüzlerce kişiye çay verme imkânı sunmaktadır.

 Kısa süre içerisinde yüzlerce insana çay sunabilme ve bunu kolayca gerçekleştirme durumu çok önemli bir konudur. Elektrikli çay kazanı alanında üretim yapan birçok marka vardır. Tüm elektrikli çay kazanları çeşitli teknik özelliklere sahiptir. Kaliteli markaların dayanıklılığı ve sahip olduğu teknik özellikler daha da fazladır. 

Bu alanda üretilen elektrikli çay kazanlarının bazı teknik özellikleri şunlardır. Dayanıklı çelikten üretilmeleri, yanında elektrikli ısıtıcı olması, otomatik ısı kontrol sistemi, üzerinde musluk olması ve sıcak suyun musluktan kolaylıkla alınabiliyor olması, 2 yıl servis garantisi gibi özellikler sayılabilir.

 Ancak bu özellikler, Elektrikli çay kazanı alanında üretim yapan tüm firmaların üretmiş olduğu kazanlarda mevcut olacağı anlamına gelmez. Kaliteden ödün vermeyen bazı çay kazanlarında bu ve buna benzer çeşitli teknik ve güvenlik özellikleri artarak devam ederken, bazı markalarda ise bu özellikler bazen bulunmamaktadır.

Elektrikli çay kazanları; lokantalarda, iş yerlerinde, çay ocaklarında, kafelerde, okullarda kullanılmaktadır. Çok kısa süre içerisinde lezzetli bir şekilde birçok kişiye çay sunma imkânı sağlamaktadır.


Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
2 Demlikli Çay Kazanı Fiyatları 30 Litre Elektrikli Çay Ocağı 2 Demlikli Çay Kazanı Fiyatları 30 Litre Elektrikli Çay Ocağı - Üzerine demlik konulduğunda alt bölümde bulunan sıcak suyun yardımıyla, çay demliklerinin de sıcak kalmasını sağlayan ve üzerinde bir adet de sıcak su alımı için musluk bulunan, elektrikli 2 demlikli çay kazanı modelidir. 2 DEMLKLİ ELEKTRİKLİ 30 LİTRE
2 Demlikli Çay Kazanı Fiyatları 30 Litre Elektrikli Çay Ocağı

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.