Tek Demlikli Elektrikli Çay Kazanı 15 Litre 1 Demlikli Çay Ocakları
Ücretsiz Kargo

Tek Demlikli Elektrikli Çay Kazanı 15 Litre 1 Demlikli Çay Ocakları

Yorum Yap
Stok Kodu
TEK DEMLİKLİ ELEKTRİKLİ E40215
KDV Dahil
3.825,78 TL
Garanti Süresi
24 Ay

Elektrikli Tek Demlikli Çay Kazanı 15 Litre

Üzerine tek demlik eklenerek kullanılan çay kazanı modelidir.
Elektrikle çalışan ve genel olarak standart elektrikle kullanıma uygun olarak, 220 volt ile çalışmaktadır.
Havale - eft ve kredi kartı ödemelerinde ücretsiz kargolu olarak gönderilmektedir.

Çay kazanı uzun süreli iş yerlerinde kullanılması amaçlanarak üretilen bir üründür. Termostat sistemi sayesinde, ısı kontrol sistemi belirlediğiniz sıcaklık aralığında, içinde bulunan suyun sürekli olarak sıcak kalmasını sağlamakla birlikte, makinenin sürekli olarak suyu kaynatmamasını sağlayarak, elektrik tüketiminin daha düşük seviyelerde tutulmasını sağlamaktadır. Üzerine bir adet demlik konularak kullanılan, tek demlikli elektrikli çay kazanı fiyatı, piyasada bulunan bir çok üründen, daha düşük bir fiyatla, indirimli olarak satılmaktadır.
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Tek Demlikli Elektrikli Çay Kazanı 15 Litre 1 Demlikli Çay Ocakları Tek Demlikli Elektrikli Çay Kazanı 15 Litre 1 Demlikli Çay Ocakları - Elektrikle çalışan ve tek demlikli olarak üretimi yapılan çay kazanı modelidir. Elektrikli olmasından dolayı, okul kantinlerinde ve diğer kamu kurumlarında güvenli bir şekilde kullanabilirsiniz. Baysan tek demlikli elektrikli çay kazanı modeli olarak üretilmiştir. Çay kazanı nedir sorusunun yanıtını bu ürünün incelemesini yaparak bulabilirsiniz. TEK DEMLİKLİ ELEKTRİKLİ E40215
Tek Demlikli Elektrikli Çay Kazanı 15 Litre 1 Demlikli Çay Ocakları

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.