Tüplü ızgara Fiyatları 30 cm Pleyt Köfte Hamburger Cafe ızgaraları
Ücretsiz Kargo

Tüplü ızgara Fiyatları 30 cm Pleyt Köfte Hamburger Cafe ızgaraları

Yorum Yap
Stok Kodu
30 CM PLEYT TÜPLÜ IZGARA
KDV Dahil
3.446,96 TL
Garanti Süresi
24 Ay

Tüplü Izgara Fiyatları 30 cm Sanayi Tipi Lokanta Cafe Tipi 

Tüple çalışmakta olan ızgara makinesi yerli üretim olarak, Türkiye de üretilmiştir.
tüplü ızgara fiyatları
Izgara Boyutları: 30 cm x 54 cm x 19 cm

 Dilediğiniz Her İş Yerinde ve Evde Izgara Keyfi

Günümüzde artık evde mangal keyfini yaşatan ızgara çeşitleri üretilmektedir. En popüler ve kullanım kolaylığı sağlayan ızgara çeşitleri hemen hemen her mutfakta yerini almaktadır.

Evde, balkonda, bahçede kullanım kolaylığı sağlayan, döküm, ayaklı çeşitleri, elektrikli barbekü, dumansız, sulu, kokusuz ve kapaklı birçok modeli ile tercih edilebiliyor. Zaman ayarlı ve manuel seçenekleri de var. Yemek pişirme özelliği taşıyan ve şiş yapma olanağı sağlayan çeşitleri de bulunmakta.

 Sağlık açısından artık besinleri kızartarak tüketmek çok fazla uygun bulunmuyor. Bunun yerine yiyeceklerin besin değerlerini kaybetmeden daha sağlıklı pişirip tüketmek daha çok önemli hale geliyor. 

Özellikle dumansız ve kokusuz ızgaralar evde kullanım için daha avantajlı. Bu tip ızgaralar kafe ve restoranların vazgeçilmezi olmuş durumda. Izgaralar taşıdıkları özellikleri açısından et, balık, tavuk gibi besinleri daha lezzetli hale getiriyor. Hatta bazı sebzeleri de ızgaralarda pişirip tüketmek mümkün.

Özellikle çocukların beslenmesinde kızartma ve mangalda pişirilen yiyeceklerden daha çok ızgara kullanılmış olması daha sağlıklı ve güvenilir olacaktır. Üstelik mangal keyfi ve lezzeti istediğiniz her yerde olabilecektir. Temizliği ve sağladığı kolaylık daha çok tercih sebebi haline gelecektir.

Izgara çeşitleri hemen hemen her bütçeye uygun fiyatlarda bulunabilmektedir. Fiyatlar, modeline ve taşıdığı özelliklere göre değişebilmektedir. Izgara seçimi kullanım alanları göz önünden bulundurularak beklentileri karşılanacak şekilde yapılmalıdır. Fiyatı da tabi ki bu yönde değişkenlik gösterecektir.

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Tüplü ızgara Fiyatları 30 cm Pleyt Köfte Hamburger Cafe ızgaraları Tüplü ızgara Fiyatları 30 cm Pleyt Köfte Hamburger Cafe ızgaraları - Baysan mutfak, endüstriyel mutfak ekipmanlarında, ızgara ve çay makinesi gibi kategorilerde, üretim yapan ve özellikle ızgara fiyatları düşük olmakla birlikte, kaliteli ızgara üretimi yapan bir firmadır, incelemekte olduğunuz tüplü ızgara da baysan mutfak tarafından üretilen bir ızgara makinesidir. 30 CM PLEYT TÜPLÜ IZGARA
Tüplü ızgara Fiyatları 30 cm Pleyt Köfte Hamburger Cafe ızgaraları

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.