ızgara ve Tost Makinesi Birlikte Sanayi Tipi Döküm 50cm Elektrikli
%28
Ücretsiz Kargo

ızgara ve Tost Makinesi Birlikte Sanayi Tipi Döküm 50cm Elektrikli

Yorum Yap
Stok Kodu
IZGARA VE TOST MAKİNESİ E30450
KDV Dahil
5.822,89TL
8.034,27 TL
Garanti Süresi
24 Ay

Izgara ve Tost Makinesi Bir Arada 50cm Elektrikli Döküm

 
 Sanayi tipi döküm ızgara ve tost makinesini bir araya getirerek hem daha az yer kaplaması ve hem de büfeler ve kantinler gibi işletmeler için pratik bir çözüm sunacak ürün haline getirilmiştir.
Ebatlar: 50cm x 50cm x 34cm
Hem tost hem ızgara makinesinin bir arada üretildiği ve birbirinden bağımsız olarak çalıştırılabildiği bir makinedir. Izgara yapacağınız zaman, ızgara makinesi bölümünü çalıştırmanız ve tost yapacağınız zamanda tost makinesi bölümünü çalıştırmanız yeterli olacaktır. Her iki bölümde pik döküm malzemeden üretilmiştir.
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
ızgara ve Tost Makinesi Birlikte Sanayi Tipi Döküm 50cm Elektrikli ızgara ve Tost Makinesi Birlikte Sanayi Tipi Döküm 50cm Elektrikli - Sanayi mutfak ürünleri arasında, kullanım kolaylığı ve daha az para vererek iki ürünün bir arada kullanılabilirliğini sağlamak amacıyla, tost ve ızgaranın birlikte üretildiği bir makinedir. Tost makinesinin üzerine ızgara kokusu sinmeyeceğinden dolayı, daha verimli bir kullanım alanı sunmaktadır. IZGARA VE TOST MAKİNESİ E30450
ızgara ve Tost Makinesi Birlikte Sanayi Tipi Döküm 50cm Elektrikli

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.