12 No Et Kıyma Makinası Paslanmaz Çelik Gövdeli
Ücretsiz Kargo

12 No Et Kıyma Makinası Paslanmaz Çelik Gövdeli

Yorum Yap
Stok Kodu
ET KIYMA MAKİNASI 12 NUMARA
KDV Dahil
0,00 TL
Garanti Süresi
24 Ay

12 Nolu Et Kıyma Makinası Kendi Yemeğini Yapan İş Yerleri İçin

Kıyma makinesi kullanmak isteyen iş yerlerinin, kendi etlerini aldıkları şekilde ve güvenli bir şekilde, kendi ortamlarında kullanabilmeleri için üretilmiş ürünlerdir. 12 nolu kıyma makinesi kapasitesi gereğinde, profesyonel kullanıma yakın amaçlar için özel olarak üretilmiş ürünlerdir, genel olarak sürekli kullanıma uygun olmayan, ancak günlük çok aşırı miktarda et tüketimi olmayan iş yerlerinde, kendi etlerini çekmeleri için kullanılan özel ürünlerdir.

Kıyma makinelerinin marka ve modelleri arasında, soğutmalı et kıyma makinesi gibi ürünlerde bulunmaktadır, ancak bu ürün soğutmalı kıyma makinesi değildir, kasaplarda gün boyu kullanıma uygun olarak üretilen ürünler soğutmalı olarak üretilmiş ürünlerdir. Et kıyma işleminin kolay ve hızlı kullanılabilmesi için, normal elektrik yardımı ile yani, monofaze voltajı ile kullanıma uygun olarak üretilmiş bir üründür. 220 volt elektrik akımı ile çalışan bir et kıyma makinesidir.

Pratik kıyma makinesi kullanmak isteyen ve aynı zamanda, çok para ödeyerek profesyonel kıyma makinesi almak istemeyen iş yerleri için, en uygun boyutlarda ve teknik özelliklere sahip olan, elektrikli et kıyma makinesi modelidir. Özellikleri bakımından kurban bayramında ve benzer dönemlerde ev ortamında kullanılabilecek ve ev kullanıcıları için profesyonel özellikleri kendinden barındıran bir et kıyma makinesidir. 12 numaralı et kıyma makinesi kapasitesi bakımından, iş yerlerinde ve ev kullanıcıları için yeterli gelecek kıyma makinesidir. Kasapların dışında ev sucuğu yapmak isteyen ev kulacıları için de, kıymadan sucuk yapmaya kadar bir çok işlem için kullanılabilecek et kıyma makinesidir.


Paslanmaz kasalıdır ve 50-150 kg/saat kapasiteli olarak çalışır.
220 volttur.
Ebatları 32*61*24 cm dir.
Net ağırlığı 30 kg olmakla beraber, paslanmaz boğaz ve somunu pik döküm üzeri paslanmaz kaplıdır.
özel bir motordur ve sessiz çalışır.
Paslanmaz krom kaplamadır bundan dolayı çok uzun ömürlüdür ve uzun seneler kullanılabilir.
İleri geri çalıştırma butonu ile iki yönlü çalıştırılabilir.
2 yıl boyunca garantili ve yaygın servis ağına sahip olduğu için problemsiz bir üründür.
Temizlemesi kolay ve pratikdir.
Rahat Kullanim, Kolay Temizlik komple paslanmaz krom kaplamalıdır.

Kıyma çekme makineleri arasında en çok tercih edilen model olarak bilinen 12 numaralı, et çekme makinesinin en büyük özellikleri arasında, hem çok büyük olmaması ve hem de ev kullanıcıları tarafından, profesyonel bir ürün olarak kullanılıyor olmasından dolayı, en çok satılan kıyma çekme makinesi modelidir.


Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
TAVSİYE ÜRÜNLER
Soğan Doğrama Makinesi Çelik Sebze Doğrayıcı
Ücretsiz Kargo
%18
12 No Et Kıyma Makinası Paslanmaz Çelik Gövdeli 12 No Et Kıyma Makinası Paslanmaz Çelik Gövdeli - Et Kıyma Makinası 150 kg/saat Paslanmaz Çelikten üretilmiş ET KIYMA MAKİNASI 12 NUMARA
12 No Et Kıyma Makinası Paslanmaz Çelik Gövdeli

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.