2013 PR Güncellemesi

2013 Pagerank Güncellemesi


Pagerank güncellemeleri uzun ve yorucu bir çalışmanın sonuçlarını bekleyen webmasterlar için her zaman heyecanlı ve beklentilerin yüksek olduğu bir şekilde geçmektedir, özellikle yıl sonunda yapılan son güncellemelerden sonra gelecek olan güncelleme yeni yılın ilk pr güncellemesi de olduğu için heyecan seviyesine daha da artırarak beklenen google pr güncellemeleri arasında yer almaktadır.
2013 pr güncellemesine aylar var ancak çalışmalırına şimdiden başlayan seo uzmanlarının heyecanlı bekleyişleri uzun süreceğe benziyor. Çalışmalarında verimli sonuçlar elde etmenin kolay olmadığı ve en ufak aksaklıkların yaşanması durumunda beklenmeyen sonuçların gelebileceği bir süreç olan pr güncellemesine başarılı bir şekilde ulaşmak ve başarılı olmak malesef bazen elde edilmesi gereken sonuçların ortaya çıkmamasına da sebep olabilmektedir. Özellikle yeni gündemde olan google algoritmalarının yanı sıra pr değerinin önemini biraz daha düşürmesinin de etkisiyle bazı webmaster arkadaşlar artık pr değeri için çalışmak yerine daha çok seo üzerine etkili olacak yöntemler demektedir. 
2013 yılının ilk pagerank güncellemesiyle birlikte bazı netlikler kazanacak olan sitelerin başarı grafikleriyle birlikte yaptıkları teknikleri diğer webmaster arkadaşlarla paylaşmaları hem başarılı bir seo çalışmasının sonuçlarını ve hemde yeni metotların ortaya çıkmasına olanak tanıyacaktır.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.