30 cm Döküm Izgara Makinesi Tüplü Köfte Hamburger Pişirme
%18
Ücretsiz Kargo

30 cm Döküm Izgara Makinesi Tüplü Köfte Hamburger Pişirme

Yorum Yap
Stok Kodu
IZGARA MAKİNESİ 30 CM
KDV Dahil
1.804,59TL
2.196,62 TL
Garanti Süresi
24 Ay

30 cm Izgara Döküm Sanayi Tipi Tüplü

 
Döküm ızgara makinelerinin, yani lokanta ve büfe gibi mekanlar için üretilen, tüplü ızgara makineleri arasında yer alan, en küçük boyutlu ızgara makinesidir. Bu ürün tüple kullanım kolaylığı sağlayana ve aynı zamanda, elektrik kesintilerinin fazla olduğu mekanlarda, aktif olarak kullanılan makinelerdir.
Izgara Makinesi Boyutları: 30 cm x 51 cm x 20 cm
Ağırlığı: 18 Kilo
Güç: 7 Kw Lpg yani normal mutfak tüpleri ile kullanılmaktadır.

 
Izgara Makineleri Ve Nefis Atıştırmalıklar

Izgara makinesi, evlerimizde kullandığımız tost makineleri yanında, cafelerde, restoranlarda, büfelerde, kahvaltı salonlarında, lokantalarda çok amaçlı kullanım olarak üretilmektedir.
 
  Birçok endüstriyel mutfak ürünleri arasında da yer alan ızgara makinesi, döküm ızgara olarak da üretilmektedir. Bu ızgaralar, tost makineleri eşliğinde evlerimizi süslemektedir. Sabah kahvaltıları için, mis gibi sucuklu, kaşarlı, karışık tostlar hazırlayabilmek için eşsiz bir alettir. Karnımız acıktığında çarçabuk yapabileceğimiz atıştırmalık tostlar, ayrıca tost makinesinde krepli çikolatalı tatlılar yaparak, tatlı ve açlık krizlerimizi bastırabiliyoruz.
 
  Izgara makineleri, aynı zamanda sanayi tipi ızgara olarak da üretilmektedir. Sanayi tipi olarak üretilen bu ızgaralar genellikle, büfelerde, lokantalarda, cafelerde ya da çoğunlukla küçük işletmelerde kullanılmaktadır. Müşterilerin isteklerine göre tostlar, aperatif yiyecekler, köfte ekmek, hamburger hazırlamak için kullanılan bu ızgaralar, değişik ölçülerde üretilmektedirler. Ayrıca, lpgli, doğalgazlı, tüplü, elektrikli olarak çalışan modelleri bulunmaktadır.
 
  Sanayi tipi ızgaralar da, sadece tost değil, aynı zamanda köfte- ekmek ve hamburger yapmak için de kullanılırlar. Bu ızgaraların kullanımı kolay olmak ile birlikte, temizlenmesi de kolaydır. Bunun için döküm ızgaradan üretilmektedirler. Döküm ızgara üretilen ızgaraların kullanım ömrü daha da uzun olmaktadır.
 
 Izgara makinelerinin bir diğer kullanım alanı ise, seyyar köfte ekmek arabalarıdır. Çarşıya indiğimizde ya da sahile indiğimizde hemen hemen her yerde görmeye alışık olduğumuz, seyyar köfte arabaları, insanların en vazgeçilmezleri arasındadır. Izgaraları temin etmek ise, internet aracılığı ile daha kolay bir hal almıştır.


Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
30 cm Döküm Izgara Makinesi Tüplü Köfte Hamburger Pişirme 30 cm Döküm Izgara Makinesi Tüplü Köfte Hamburger Pişirme - Hamburger ve köfte pişirme makineleri olarak bilinen, döküm ürünlerin en küçük modelidir. Özellikle üzerinde bulunan tırtıklı alanın tek parça halinde olmasından dolayı, iş yerleri tarafından tercih edilmektedir. IZGARA MAKİNESİ 30 CM
30 cm Döküm Izgara Makinesi Tüplü Köfte Hamburger Pişirme

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.