4 Gözlü Set Üstü Doğalgazlı Ocak CE Belgeli Gazmer Onaylı Sanayi Tip
Ücretsiz Kargo

4 Gözlü Set Üstü Doğalgazlı Ocak CE Belgeli Gazmer Onaylı Sanayi Tip

Yorum Yap
Stok Kodu
DOĞALGAZLI 4 GÖZLÜ OCAK
KDV Dahil
0,00 TL
Garanti Süresi
24 Ay

Dört Gözlü Doğalgazlı Gazmer Onaylı Restaurant İçin Ocak

Sanayi mutfak ocağında kullanılan, brülörlerin yanma prensipleri sekonder ve primer yanma özelliği gösterdiğinden dolayı, yüksek yanma verimini sağlamakla birlikte, düşük atık gaz emisyonu sağlayarak, dünya standartlarında bir yanmayı gerçekleştiren birinci sınıf brülörler kullanılmıştır.
Gaz kesme emniyet ventilli gaz muslukları kullanılmıştır ve bu sistem her brülör için farklı olarak uygulanmıştır, yani toplamda dört adet gaz kesme emniyet ventilli bulunmaktadır.
 
Farklı büyüklükteki tencerelerin aynı anda kullanımına imkan sağlayacak şekilde dizayn edilen ocak bölümleri bulunmaktadır. Endüstriyel mutfak tipi olarak üretilen ocak bölümleri teflon kaplıdır, uzun süreli kullanıma uygun olarak ve yıpranmayı geciktirecek kaplama uygulamasıyla temiz bir kullanım sağlamaktadır.
Gövde bölümü tek parça olarak basılmış, paslanmaz çelik malzemeden üretilmiştir.
Cihazın dolaba yani set üzerine montajı yapılabilecek şekilde montaj bağlantı yerleri bırakılmıştır.
 
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
4 Gözlü Set Üstü Doğalgazlı Ocak CE Belgeli Gazmer Onaylı Sanayi Tip 4 Gözlü Set Üstü Doğalgazlı Ocak CE Belgeli Gazmer Onaylı Sanayi Tip - Endüstriyel mutfak malzemeleri arasında vazgeçilmezlerden olan ve pişirme ekipmanları arasında yer alan, dört adet gözü bulunan ve doğalgazla çalışan bir ocak modelidir. DOĞALGAZLI 4 GÖZLÜ OCAK
4 Gözlü Set Üstü Doğalgazlı Ocak CE Belgeli Gazmer Onaylı Sanayi Tip

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.