Büyük Tek Motorlu Zayıflama Kemeri
Ücretsiz Kargo

Büyük Tek Motorlu Zayıflama Kemeri

Yorum Yap
Stok Kodu
TEK MOTORLU KEMER
KDV Dahil
0,00 TL
Garanti Süresi
24 Ay
 

Büyük Tek Motorlu Zayıflama Kemeri


- Termal sauna kemer hediyelidir.


- Vibro Shape Zayıflama Kemeri'nin en etkili olduğu bölgeler karın ve basen bölgesidir.


- Biriken yağların yumuşatılmasında, fazla yağların eritilmesinde ve doğum sonrası oluşan çatlakları,sarkmaları gidermeye yardımcı olur.


- Vücudunuzun ihtiyacı olan bölgelerine uygulayarak kısa bir sürede istediğiniz vücut ölçülerine kavuşmanızı sağlar, sağlıklı ve güzel görünmenize yardımcı olur.


-Zayıflama ihtiyaçlarının tam olarak sağlanması ve vücudun farklı noktalarında da kullanılabilmesi için tasarlanmış bir üründür.


-Ergonomik tasarımı maksimum rahatı ve konforu sağlamanızda yardımcı olacaktır.



-Otomatik ve manuel kullanma yöntemi ile isteğe özel ayarlama yapılabilinir.



-Kumanda ile hızlı ve etkili biçimde kullanma imkanı sağlar.


 

Vibro Shape Zayıflama Kemeri Nasıl Kullanılır:

Vibro Shape Zayıflama Kemeri
karın bölgesine boşluk kalmayacak şekilde takılır. Eğer bel bölgesi normalden daha geniş ise, 30 cm uzunluğundaki ek parça kullanılarak, bel bölgesine tam olarak uyması sağlanır.

Karın ve Basen Bölgesi Kullanımı :


Vibro Shape Zayıflama Kemeri'nin en etkili olduğu daha önce bahsedildiği gibi bu bölgedir. Bu bölgede yapılacak düzenli uygulama, bu bölgede biriken yağların yumuşatılmasında, fazla yağların eritilmesinde ve doğum sonrası oluşan çatlakların ve sarkmaların giderilmesinde çok etkilidir.

Boyun ve Omuz Bölgesi Kullanımı :


Sinirsel kasılmalar, yorgunluk ve fiziksel ağrıların çoğu, boyun ve omuz kasları ile bağlantılıdır. Boyun bölgesinden kemer çaprazlama asılarak ya da omuzların üzerinde yapılacak uygulama ile vücudun rahatlamasını, ağrıların azalmasını sağlar.

Sırt Bölgesi Kullanımı :
Genel olarak masa başında çalışanlarda, omurganın iki yanında yer alan adalelerde kasılma ve ağrılar oluşur. Bu adaleler üzerinde düzenli bir şekilde uygulanan masaj, adalelerin gevşemesine ve ağrıların giderilmesine yardımcı olur.

Bacaklar ve Selülit Bölgeleri için Kullanımı :
Özellikle ayakta çalışanların ortak şikayeti olan bacak ve ayak ağrılarını dinlendirmek içinVibro Shape Zayıflama Kemeribacak etrafına sarılarak yapılacak masaj uygulaması bu konuda tüm şikayetlerin giderilmesine yardımcı olacaktır.

Ayaklar için Kullanım :
Ayak tabanlarında binlerce sinir ucu bulunmaktadır.Vibro Shape Zayıflama Kemeri'nin üzerine ayak tabanlarının konulmasıyla yapılacak masaj uygulaması tüm vücuda belirli bir rahatlama hissi verecektir.

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Büyük Tek Motorlu Zayıflama Kemeri Büyük Tek Motorlu Zayıflama Kemeri - TEK MOTORLU KEMER Büyük Tek Motorlu Zayıflama Kemeri

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.