Çay Makinası Servis Arabası Çelik Çay Makinası Arabası
Ücretsiz Kargo

Çay Makinası Servis Arabası Çelik Çay Makinası Arabası

Yorum Yap
Stok Kodu
ÇELİK ÇAY MAKİNASI SERVİS ARABASI
KDV Dahil
945,31 TL
Garanti Süresi
24 Ay

Çay Makinası Dağıtım Arabası, Paslanmaz Çay Arabası

 
Endüstriyel çay servis arabası ile çay dağıtımını daha kolay yapabilirsiniz. Çelik paslanmaz çay makinası arabası çekmeceli olduğu için, bu bölümde çay bardağı, çay tabağı, çay kaşığı ve şeker bulundurabilirsiniz. Bunun dışında çay arabasının alt kısmında dolap bulunduğundan, içinde çay malzemeleri saklayabilirsiniz. 

Tekerlekli çay makinası arabası, çay dağıtımı yaptığınızda dönüş manevrası iyi olduğundan sorunsuz çay servisi yapabilirsiniz. Ayrıca servis arabasıda bulunan çay makinesinden çay alırken, semaver musluğundan çay damlamasına karşılık olarak tahliyeli damlalık bulunmaktadır. Damlalığı her zaman kolayca boşaltabilir ve temizliğini pratik şekilde yapabilirsiniz. 
 
Sanayi tipi çay makinesi servis arabasının 2 yıl garantisi bulunmaktadır.

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Çay Makinası Servis Arabası Çelik Çay Makinası Arabası Çay Makinası Servis Arabası Çelik Çay Makinası Arabası - Sanayi tipi çay servis arabası, iş yerlerinde çay servisi yaparken en büyük yardımcınız konumunda. Dolaplı ve çekmeceli endüstriyel çay servis arabası paslanmaz çelik malzemeden üretilen bir makinedir. Uzun yıllar kullanabileceğiniz bir servis arabasıdır. ÇELİK ÇAY MAKİNASI SERVİS ARABASI

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.