Çift Katlı Elektrikli Pizza Pişirme Makinesi Sanayi Tipi Pizza Fırını
Ücretsiz Kargo

Çift Katlı Elektrikli Pizza Pişirme Makinesi Sanayi Tipi Pizza Fırını

Yorum Yap
Stok Kodu
ELEKTRİKLİ PİZZA FIRINI PO502
KDV Dahil
0,00 TL
Garanti Süresi
24 Ay
Sanayi Tipi Elektrikli Pizza Pişirme Fırını Çift Katlı Pizza Makinası
 
Elektrikli pizza fırını, tezgah üzerinde kullanabileceğiniz sanayi tipi pizza fırınıdır. Ön kısmında pencere bulunan fırının zemini ateş tuğlasından üretilmiştir. Termostat kontrolü 400 dereceye kadar yapılabilmektedir. Fırın bloğu özel izolasyon malzemesinden yapılmıştır. Sanayi tipi çift katlı pizza fırınının temizliği kolay ve pratiktir. 
30 cm çapında 8 adet  pizza tepsi kapasitelidir.
 
 

 


Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Çift Katlı Elektrikli Pizza Pişirme Makinesi Sanayi Tipi Pizza Fırını Çift Katlı Elektrikli Pizza Pişirme Makinesi Sanayi Tipi Pizza Fırını - Çift katlı elektrikli pizza fırını, kaliteli malzemeden üretilen bir makinedir.8 pizza tepsi kapasitelidir. Elektrikli pizza fırınını evde ve iş yerlerinde kullanabilir ve pizza keyfini doyumsuz yaşayabilirsiniz. En uygun pizza fırını fiyatları www.istocsepeti.com adresinde. ELEKTRİKLİ PİZZA FIRINI PO502 Çift Katlı Elektrikli Pizza Pişirme Makinesi Sanayi Tipi Pizza Fırını

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.