Çorba Potu Lokanta Restoran Tipi 8 Lt Çorbacı Kazanı
Ücretsiz Kargo

Çorba Potu Lokanta Restoran Tipi 8 Lt Çorbacı Kazanı

Yorum Yap
Stok Kodu
8 LİTRE ÇELİK ÇORBA POTU
KDV Dahil
4.426,50 TL
Garanti Süresi
24 Ay

8 Litre Sanayi Tipi Çorba Kazanı Elektrikli Termostatlı

 
Lokantalar ve restoranlar için üretilmiş, çorbanın sıcak şekilde saklanması ve servise hazır halde durması için kullanılan bir üründür. Paslanmaz krom çelik malzeme kullanıldığından uzun süreli kullanım ömrü vardır. Lokantalar ile restoranlar da kullanıma uygun olarak üretilmiştir. Elektrikle çalışan ve termostat sistemi sayesinde sürekli olarak kendini çalıştırıp kapatan bir sisteme sahiptir.
Dayanıklı ve uzun ömürlü kullanımlar için üretilmiştir.
Hijyeniktir çelik olduğu için temizliği kolaydır.
Monoblok gövde ve iç hazne bölümü tamamen paslanmayan 18/10 çelik malzemeden üretilmiştir.
Çorba makinesi hacmi 8 litredir.
 

 

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Çorba Potu Lokanta Restoran Tipi 8 Lt Çorbacı Kazanı Çorba Potu Lokanta Restoran Tipi 8 Lt Çorbacı Kazanı - Satışa eklediğimiz ürün, 8 litre hacime sahip olmakla birlikte, komple krom paslanmaz malzeme kullanılarak üretilen bir üründür. Elektrikle çalıştığından termostat sistemi kullanılmış ve verimli bir elektrik tüketimi sağlanmıştır. Çorba potu, çorbayı hazırlamak için değil, sıcak bir şekilde servis yapmak için üretilen bir üründür. 8 LİTRE ÇELİK ÇORBA POTU Çorba Potu Lokanta Restoran Tipi 8 Lt Çorbacı Kazanı

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.