Darbe Etkisini Arttırıcı Paletli Zayıflama Kemeri
Ücretsiz Kargo

Darbe Etkisini Arttırıcı Paletli Zayıflama Kemeri

Yorum Yap
Stok Kodu
PALETLİ ZAYILAMA KEMERİ
KDV Dahil
0,00 TL
Garanti Süresi
24 Ay

Paletli Zayıflama Kemeri


 

-Bu kemer paletlidir ve darbe etkisini arttırıcı özelliğe sahiptir.


-Darbe aparatının asıl görevi cilt altındaki yağların parçalanmasına yardımcı olur.Özellikle sıkıntıların olduğu kalça ve basen bölgelerinde yağların yakılmasına yardımcı olur.


-3 motorlu zayıflama kemeridir ve 1-2-3 motorlu çalışma seçeneği vardır ısındırarak dereceleri arttırarak çalışmalarınızı yapabilirsiniz.


-Karın bacak bel kalça baldır omuz sırt bölgelerinde öözellikle rahatlıkla uygulayabilirsiniz.


- Boyun, omuz, bacak gibi bölgelerde kullanıldığında ise rahatlamanızı sağlayacak ve masaj etkisi ile sizi rahatlatacak.


- Mikro masaj aparatı noktasal masaj etkili bir şekilde yapılmasını sağlarken cilt alında bulunan yağ hücrelerinin parçalanmasına da yardımcı olur.


-2 yıl boyunca garantili ve kapda ödeme kolaylığı vardır.

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Darbe Etkisini Arttırıcı Paletli Zayıflama Kemeri Darbe Etkisini Arttırıcı Paletli Zayıflama Kemeri - Darbeli aparatı cilt altındaki yağların parçalanmasına yardımcı olur.Kalça ve Basen bölgesindeki yağların yakılmasına ve daha sıkı bir görünüm oluşmasına yardımcı olur. PALETLİ ZAYILAMA KEMERİ Darbe Etkisini Arttırıcı Paletli Zayıflama Kemeri

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.