Doğalgazlı CE Belgeli Pizza Fırını 4’lü Tuğlalı Emniyet Ventilli
%
Ücretsiz Kargo

Doğalgazlı CE Belgeli Pizza Fırını 4’lü Tuğlalı Emniyet Ventilli

Yorum Yap
Stok Kodu
DOĞALGAZLI PİZZA FIRINI M013-4
KDV Dahil
72.473,92TL
0,00 TL
Garanti Süresi
24 Ay

CE Belgeli Doğalgazlı Pizza Fırını

Ateşe dayanıklı özel tuğla sistemi sayesinde, pizzanın tadını almasını ve eşit bir şekilde pişirilmesine imkan tanımaktadır.

Doğalgazlı olarak üretilmiş ve gazmer firması tarafından, belge alınmış bir pizza fırınıdır. Özelikle doğalgazı açılmamış olan şirketler tarafından, gazın açılması işleminde istenen belgelerin tamamını bünyesinde bulunduran bir pizza fırını modelidir.

Paslanmaz çelik dış gövdeye sahip olan pizza fırını 21 mbar basınçla çalışmak için üretilmiş ve Türkiye de bulunan bütün doğalgaz şirketleri ile uyumlu belgeye sahiptir.

Doğalgazı kesme emniyet ventilli olmasından dolayı güvenli bir şekilde kullanıma uygun olarak üretilmiştir. Herhangi bir olumsuzluk durumunda doğalgazın kesilmesine olanak sağlanmakta ve böylelikle herhangi bir tehlikeli durumun önüne geçilmiş bulunmaktadır.

Doğalgazlı pizza pişirme makinesinde kullanılan Fırın brülörü paslanmaz boru tip olarak üretilmiştir.

 

Emniyetli olması kadar, hijyenik ve sağlam bir pizza fırını olması da müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktadır. Türkiye de önde gelen endüstriyel mutak üretici firması ve istocsepeti.com güvencesi ile adresinize kadar gönderilmektedir.

Gaz (mbar) : 21/25 mbar doğalgaz basıncı ile çalışmaktadır.

Toplam Güç : 13/11180 kcal/h

Pizza Adeti : 4’lü Pizza Pişirme Kapasitesi

Boyutları : 95cmx 80cmx 40cm boyutlarındadır

Ağırlığı : 46 kilo

Fırın İç Ebatı : 62cmx 62cm

doğalgazlı pizza fırını

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Doğalgazlı CE Belgeli Pizza Fırını 4’lü Tuğlalı Emniyet Ventilli Doğalgazlı CE Belgeli Pizza Fırını 4’lü Tuğlalı Emniyet Ventilli - Doğalgaz kullanılarak enerji elde edilmesi ve bununla birlikte, pizzanın pişirilmesi işlemini gerçekleştiren bir üründür. Lokantaların, pizza fırını ihtiyaçlarını karşılaması için özel olarak üretilmiş, pide ve pizza yapmak için taş zeminli makinelerdir. DOĞALGAZLI PİZZA FIRINI M013-4
Doğalgazlı CE Belgeli Pizza Fırını 4’lü Tuğlalı Emniyet Ventilli

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.