Doğalgazlı Piliç Çevirme Makinası Set Üstü 6 Tavuk
%22
Ücretsiz Kargo

Doğalgazlı Piliç Çevirme Makinası Set Üstü 6 Tavuk

Yorum Yap
Stok Kodu
DOĞALGAZLI PİLİÇ ÇEVİRME M001
KDV Dahil
29.526,88TL
37.938,14 TL
Garanti Süresi
24 Ay
Doğalgazlı Tavuk Çevirme Makinası 6 Adet Kapasiteli Set Üstü
 
Doğalgazla çalışan tavuk çevirme makinesi özellikleri
 
Toplam Güç: 5590 kcal/h: 6.5 Kw
Tavuk Kapasitesi: 6 Adet
Makine Boyutları: 75cmx50cmx65cm
Ağırlık : 32 Kilo

Doğalgazla çalışan tavuk çevirme makinesi çift vitrilli olarak üretilmiştir.

Doğalgazlı tavuk makinesinde boru brülör sistemi ile ısınma işlemi sağlanmaktadır.

Piliçlerin kızartılması sırasında ortaya çıkan yağın biriktirildiği bir yağ çekmecesi bulunmaktadır, bu sayede biriken tavukların yağını rahatlıkla tahliye etmenize olanak sağlamaktadır.

Gaz kesme emniyeti sayesinde, gazla çalışan piliç makinesinde gazı kesen emniyet ventili olumsuz bir sebepten dolayı, alevin sönmesi durumunda gazın otomatik olarak kesilmesini ve herhangi bir şekilde olumsuz bir durumun ortaya çıkmasını engellemektedir. Bundan dolayı güvenli bir kullanım sağlayan bir sisteme sahiptir.

Farklı iki bölmeli ısıtma sistemi sayesinde, tam modüller üretim sayesinde piliç kızartma makinesinde ekonomik kullanımı sağlamaktadır.

Özel yapısı sayesinde her yönden rahat bir şekilde kullanmanız için özel tasarlanmıştır.

Tavuk kızarma makinesinin konstrüksiyonu paslanmaz çelik malzemeden üretilmiştir. Temizlenmesi ve içerisine ulaşılması gayet kolaydır.

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Doğalgazlı Piliç Çevirme Makinası Set Üstü 6 Tavuk Doğalgazlı Piliç Çevirme Makinası Set Üstü 6 Tavuk - Türkiye de doğalgaz kullanım şartları arasında yer alan ve genellikle mühendislik firmaları tarafından, tavsiye edildiği şekilde ürün almak isteyen iş yerlerinin, zaman zaman zor durumda kalabildikleri bir durumdan, rahatlıkla ve huzurlu bir şekilde gazlarının açılması için, yapmaları gereken en önemli şeylerden biri de ce belgeli bir ürün olmalarıdır. Bizim satışını yaptığımız tavuk kızartma cihazları ce belgeli ve gazmer onaylıdır. DOĞALGAZLI PİLİÇ ÇEVİRME M001
Doğalgazlı Piliç Çevirme Makinası Set Üstü 6 Tavuk

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.