Doğalgazlı Pleyt Izgara Fiyatları 50 cm
%29
Ücretsiz Kargo

Doğalgazlı Pleyt Izgara Fiyatları 50 cm

Yorum Yap
Stok Kodu
DOĞALGAZLI IZGARA 50 CM
KDV Dahil
3.092,94TL
4.329,60 TL
Garanti Süresi
24 Ay

Doğalgazlı Izgara Makinesi 50 cm Pleyt 

 
50 cm genişliğine sahip, doğalgaz ile uyumlu olarak üretilen ızgara makinesi modelidir.

Sağlıklı Izgaralar


Izgara yapmak ve yemek hemen hemen her insan için vazgeçilmez bir tat olmuştur. Bunun için kullanılan farklı teknik vardır. Mesela; kömür ateşinde ızgara, doğalgazlı ızgara makinesi gibi. Ama bunların içinden en sağlıklısı doğalgazlı ızgaradır. Çünkü kömürün isi ve dumanı pişirilecek malzemeye hiçbir zaman sinmez ve besin değerlerinden hiç bir şey kaybetmezler. Ayrıca pişirilen yiyeceklerin tatlarında herhangi bir değişme yaşanmaz.
 
  Günümüzde açık havada yapılamayan ızgara için genelde evlerde yapılabilmesi kolay olduğu için doğalgazlı ızgaralar kullanılmaktadır. Doğalgazlı ızgaranın dışında gaz ile de çalışabilen döküm ızgara çoğu insan tarafından kullanılmaktadır. Bunların dışında büyük kitlelere hizmet vermesi için üretilen sanayi tipi ızgara çeşitli yer ve mekânlarda ızgara yapımı için vazgeçilmezdir. Izgara yenilecek et için gayet iyidir.
 
  İnsan sağlığı açısından da çok faydalıdır. Kızarma ve haşlanan etlerdeki vitamin ve protein miktarı ızgara yapılan etlerde daha fazladır. Ve bu ızgarada sağlıklı yakıt ile yapılıyorsa daha da faydalıdır. Evlerde doğalgazlı ızgaralarda yapılan yemekler hem sağlıklı hem de ev için koku konusunda daha avantajlıdır. Fazla koku ve duman çıkmaz.
 
  Eğer hem damak tadınıza hem de sağlığınıza önem veriyorsanız sizlerde sağlıklı ızgara yöntemlerini tercih etmeniz mümkündür. Bu sayede hem vücudunuzun ihtiyacı olduğunu vitamin ve proteinleri karşılamış olur hem de ileride karşılaşılabilecek muhtemel hastalıklara karşıda bir nevi önlem almış olursunuz

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Doğalgazlı Pleyt Izgara Fiyatları 50 cm Doğalgazlı Pleyt Izgara Fiyatları 50 cm - DOĞALGAZLI IZGARA 50 CM
Doğalgazlı Pleyt Izgara Fiyatları 50 cm

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.