Doğalgazlı Taban Raflı Ocaklar 2 Gözlü Ayaklı CE Belgeli
%18
Ücretsiz Kargo

Doğalgazlı Taban Raflı Ocaklar 2 Gözlü Ayaklı CE Belgeli

Yorum Yap
Stok Kodu
BHMSWX49
KDV Dahil
16.982,86TL
20.672,28 TL
Garanti Süresi
24 Ay

Doğalgazlı Taban Raflı 2 Gözlü Ocak

Ocaklarımız uzun süreli kullanım sağlanması için paslanmaz çelikten üretilmektedir.
Doğalgazlı ocakların basınç farkından dolayı, özellikle standart şehir içi tüketim oranlarıyla uyumlu olmasından dolayı, 21 mbar basınçla çalışacak şekilde ayarlanarak gönderilmektedir. Orjinal olarak kullanılan basınç ayar sistemi ve diğer bağlantı hortumları, standart doğalgaz basıncı ile en yüksek seviyede tüketimle orantılı bir alev almanızı sağlamaktadır.
Doğalgazlı ocaklar arasında iki adet bek alevi çıkaran ocak bölümü bulunan bu ürün, mavi alevli ocaklar sınıfına girmektedir. Uzun süreli kullanımlara dayanacak şekilde döküm üst ızgaraları ve 3 nolu blorür kullanılarak üretilmiştir. Yüksek alev gerektiren gıdaların pişirilmesi işleminde, kullanılabilmektedir.


Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Doğalgazlı Taban Raflı Ocaklar 2 Gözlü Ayaklı CE Belgeli Doğalgazlı Taban Raflı Ocaklar 2 Gözlü Ayaklı CE Belgeli - İki adet gözü bulunan ve taban rafına sahip olan bu ocaklar, rutubetli ve nemli olan ortamlarda kullanıma uygun olması için, paslanmayan malzeme kullanılarak üretilmiştir. BHMSWX49
Doğalgazlı Taban Raflı Ocaklar 2 Gözlü Ayaklı CE Belgeli

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.