Düz Yüzeyli Döküm Izgara Makinesi 70 cm Tüplü Kalın Döküm Tamamı Düz
%18
Ücretsiz Kargo

Düz Yüzeyli Döküm Izgara Makinesi 70 cm Tüplü Kalın Döküm Tamamı Düz

Yorum Yap
Stok Kodu
TAMAMEN DÜZ YÜZEYLİ DÖKÜM IZGARA
KDV Dahil
4.048,63TL
4.928,17 TL
Garanti Süresi
24 Ay

Tamamı Düz Yüzeyli Döküm Izgara Makinesi 70 cm

 
Tamamen düz yüzeyli olarak üretilmiş, döküm malzemeden üretilen, özel üretim bir ızgara makinesidir. Piyasada satılan döküm ızgaralar genellikle yarı oluklu, ancak bu tamamen düz yüzeyli olarak üretilen bir üründür.
Tamamı döküm olarak üretilmiş, düz yüzeyli ızgara makinesi modelidir.

Izgaranın Gerekliliği


Günümüzde yoğun iş günlerinde zamanın azlığı sebebiyle pratik yemek yapmaya çalışılmaktadır. Gelişen dünya ile birlikte her şey değişiyor. Yemek kültürümüzde değişmiş durumda. Zaten bizlerin eti sevdiğine aşikârız. Izgara makinesi tam da bu sebepten dolayı yemek yaparken pratik olduğu için kullanılıyor birazda.
 
  Eti de sevdiğimize göre eti ızgarayla buluşturmayı çok seviyoruz. Tabi ızgaranın lezzeti de inkâr edilemez. Izgara makinesi ile evde ızgara keyfi yapmak ta büyük bir zevk. Zamanın kısıtlığı ile pikniğe çıkmayı da özler olduk. Izgara makinesi ile balkonda ızgara et yapımı piknik ortamını aratmıyor. Balkonda mangal yasağının gelmesi üzerine de ızgara makinelerin önemi daha çok artıyor. Her şeyde olduğu gibi ızgarada da kaliteli ucuz ayrımı var. Her ne kadar etiniz lezzetli de olsa ızgara makinesinin kalitelisini almanız lezzetli yemekler için iyi olacaktır.
 
  Sanayi tipi ızgara makineleri olarak üretilen ızgara ve tost makineleri genellikle kafe, büfe, restoran ve ya kalabalık ailelerde kullanılmak için üretilmiş makinelerdir. Boyutuna göre küçük aileler de kullanabilir. Izgara makinelerinin tamamı 2 yık garantilidir. Yine tamamı Ce belgesine sahiplerdir. Kalabalık ve ya az kişiye sahip ailelere göre çeşit çeşit ızgara bulmak kolaydır. Izgara makinesinin çeşitleri vardır.
 
 İncelemekte olduğunuz ürün tüple çalışan ve normal mutfak tüpleri takılarak kullanılan ızgara makinesi modelidir. Döküm ızgara da ızgara çeşitlerinden biridir. Döküm malzeme kullanılarak yapılan döküm ızgara sayesinde lokantadaki et lezzetini aratmayacak şekilde yemekler yapabilirsiniz.
 
 



Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Düz Yüzeyli Döküm Izgara Makinesi 70 cm Tüplü Kalın Döküm Tamamı Düz Düz Yüzeyli Döküm Izgara Makinesi 70 cm Tüplü Kalın Döküm Tamamı Düz - Düz yüzeyli olarak üretilen ve tamamen döküm malzeme kullanılarak üretilen bu ürün, tüple çalışan, lokanta ve et pişirme işlemini yapan bütün mekanlarda aktif olarak kullanılan bir üründür. Yazlıklarda veya yaz yörelerine hitap eden balık lokantası gibi mekanlarda kullanılabilecek bir üründür. TAMAMEN DÜZ YÜZEYLİ DÖKÜM IZGARA
Düz Yüzeyli Döküm Izgara Makinesi 70 cm Tüplü Kalın Döküm Tamamı Düz

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.