Elektrikli Pleyt ızgara Makinesi 100 cm Remta RS 91 En Büyük ızgaralar
%5
Ücretsiz Kargo

Elektrikli Pleyt ızgara Makinesi 100 cm Remta RS 91 En Büyük ızgaralar

Yorum Yap
Stok Kodu
REMTA PLEYT IZGARA RS 91
KDV Dahil
9.652,98TL
10.161,04 TL
Garanti Süresi
24 Ay

Elektrikli En Büyük Pleyt Izgara Makinesi 100 cm Düz Yüzeyli

Remta Rs91

 
Elektrikle çalışmakta olup, düz yüzeyli pleyt ızgara makineleri arasında, en geniş ölçüye sahip olan elektrikli ızgara makinesidir. Remta RS 91 elektrikle çalışan ve standart ev elektrik prizleri ile uyumlu olarak üretilen ızgara makinesidir.
Düz yüzeyli olarak üretilen ızgaranın üzerinde, sac kullanılmıştır, çevre kasa bölümü ise paslanmaz çelik malzeme kullanılarak üretilmiştir. Termostat bölümü iki termostat'tan oluşmaktadır, her bir termostat ayarını farklı yapabilir veya biri kapılı iken diğerini açık tutabilirsiniz. Çift termostatlı elektrikli ızgara kullanırken, bir bölümünü dinlendirme alanı olarak kullanabilirsiniz, yani pişen ızgaraları yan tarafa daha düşük termostat ısı ayarında olan, sağ bölüme alabilir ve servise hazır halde, sıcak bir şekilde pişen etleri bekletmeniz mümkündür.
Ölçüler : 100cm x 50cm x 26cm
Güç : 3400 Watt 50 - 60 Hz
Voltaj : 220 - 230 V
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Elektrikli Pleyt ızgara Makinesi 100 cm Remta RS 91 En Büyük ızgaralar Elektrikli Pleyt ızgara Makinesi 100 cm Remta RS 91 En Büyük ızgaralar - Elektrikle çalışan ve en büyük ızgara makinesi olma özelliği taşıyan, lokanta ve restoran gibi, ızgara hacimleri büyük olan mekanlarda kullanılması için üretilmiştir. Balık ızgara makinesi olarak veya tavuk gibi et türlerini rahatlıkla üzerinde yapabilirsiniz. Remta rs 91 ızgara modeli ile üretilmiş ve satışa sunulmuştur. REMTA PLEYT IZGARA RS 91
Elektrikli Pleyt ızgara Makinesi 100 cm Remta RS 91 En Büyük ızgaralar

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.