Elektrikli Tek Katlı Pizza Fırını 9 Tepsi Kapasiteli Pizza Makinesi
Ücretsiz Kargo

Elektrikli Tek Katlı Pizza Fırını 9 Tepsi Kapasiteli Pizza Makinesi

Yorum Yap
Stok Kodu
ELEKTRİKLİ PİZZA FIRINI PO901
KDV Dahil
0,00 TL
Garanti Süresi
24 Ay
Tek Katlı Pizza Fırını Elektrikli Sanayi Tipi Pizza Pişirme Makinesi
 
Elektrikli sanayi tipi pizza pişirme fırını kaliteli, paslanmaz gövdeli tek katlı pizza fırınıdır. Pizza fırını pizza servisi yapılan iş yerleri için uygun özellikte bir makinedir. Zemini ateş tuğlasından imal edilen pizza makinesi, pizzanızı en güzel biçimde servise hazır hale getirmektedir. Termostatlı bir makine olan elektrikli pizza fırınının bloğu, özel izolasyon malzemesinden yapılmıştır.
Elektrikli pizza makinesinin temizliği kolay ve pratiktir. Fırın içinde aydınlatma lambası bulunmaktadır. Bu sayede fırın içindeki malzemenin nasıl piştiğini görebilirsiniz. 
Sanayi tipi tek katlı pizza fırını 30 cm çaplı 9 adet pizza tepsi kapasitelidir.
 

 
 
 
 
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Elektrikli Tek Katlı Pizza Fırını 9 Tepsi Kapasiteli Pizza Makinesi Elektrikli Tek Katlı Pizza Fırını 9 Tepsi Kapasiteli Pizza Makinesi - Sanayi tipi pizza makinesi, pizza servisinin yoğun olduğu iş yerleri için kullanıma uygun bir makinedir. 9 tepsi kapasiteli pizza pişirme makinesi tek katlı ve kullanımı kolay bir pizza fırın modelidir.Termostatlı ve temizliği kolay yapılır. ELEKTRİKLİ PİZZA FIRINI PO901 Elektrikli Tek Katlı Pizza Fırını 9 Tepsi Kapasiteli Pizza Makinesi

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.