Et Kemik Testeresi Fiyatları 220 Volt Monofaze
Ücretsiz Kargo

Et Kemik Testeresi Fiyatları 220 Volt Monofaze

Yorum Yap
Stok Kodu
Et Kemik Testeresi 220 volt HNC
KDV Dahil
0,00 TL
Garanti Süresi
24 Ay

Et Kemik Doğrama Testeresi

Et ve kemik doğrama testereleri arasında yer alan, kaliteli ürünlerden birisi olarak, yerli üretim et ve kemik testeresi olarak bilinen bir üründür. Kemiklerin ve etin kesilmesi işleminde aktif olarak, kemikli etin kesilmesi ve parçalanması için kullanılan, kasapların ve profesyonel et üretim tesislerinin kullandığı makineler arasında yer alan bir makinedir. Sanayi tipi tesislerde kullanılan et ve kemik testeresi modelleri arasında, Türkiye de üretilen yerli üretim kemik doğrama testeresidir.

220 Volt Monofaze olarak çalışmaktadır.

Ebatlar : 55cm x 55cm x 95cm

Ağırlık : 62 kg

 
Testerede emniyet freni mevcuttur.
Mikrosviç kontrolü vardır ve düşük voltaj kontrolü mevcuttur.
Kapak güvenlik mikrosviçine de sahiptir.
Andonize alüminyüm gövdeden üretilmiştir.
Acil durumlarda durdurma butonu mevcuttur.
2 adet hızlı kurutma motoru vardır.
220 Volt Monofaze Nedir?
Genel olarak standart, evler için gerekli voltajın ayarlandığı elektrik akımına, monofaze elektrik akımı denilmektedir ve voltaj olarak 220 voltluk akım kullanılmaktadır. Mutfak ürünlerinde kullanılan, monofaze olarak çalışmaktadır, ifadesi standart elektrik prizi ile kullanılabileceği anlamına gelmektedir. 
En ucuz et kemik testeresi fiyatları ve modelleri ile ilgili olarak, kaliteli kemik testeresini en uygun fiyatlar ile satın alabilirsiniz.
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Et Kemik Testeresi Fiyatları 220 Volt Monofaze Et Kemik Testeresi Fiyatları 220 Volt Monofaze - Et Kemik Testeresi işinizi kolaylaştıracak ve 2 yıl boyunca garantisiyle uzun yıllar bozulmadan kullanbileceksiniz. Et Kemik Testeresi 220 volt HNC
Et Kemik Testeresi Fiyatları 220 Volt Monofaze

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.