Herkül 3 Motorlu Zayıflama Kemeri
Ücretsiz Kargo

Herkül 3 Motorlu Zayıflama Kemeri

Yorum Yap
Stok Kodu
3 MOTORLU HERKÜL
KDV Dahil
0,00 TL
Garanti Süresi
24 Ay
 

Paletli Zayıflama Kemeri


 

- Bacaklar,karın bölgesi,kalça bölgesi,alt sırt bölgesindeki yağların yakımında kullanılır ve sizi yormadan artı masaj yaparak incelmenizi sağlar.



-Vücuduzda yediklerinizden abur cuburdan ötürü istemediğiniz ve hoş olmyan görüntülerin oluşması ve günümüzde hızla artan şişmanlık hastalığı rahatsızlık veren bir olydır, bunun öenmi çok büyüktür. Hem dinlenirken hemde incelebilirsiniz bölesine hoş olmayan görüntülerden kurtulabilirsiniz.



-Karın bacak bel kalça baldır omuz sırt bölgelerinde özellikle rahatlıkla uygulayabilirsiniz.


- Boyun, omuz, bacak gibi bölgelerde kullanıldığında ise rahatlamanızı sağlayacak ve masaj etkisi ile sizi rahatlatacak.


- Masaj aparatı noktasal masaj etkili bir şekilde yapılmasını sağlarken cilt alında bulunan yağ hücrelerinin parçalanmasına da yardımcı olur.


-2 yıl boyunca garantili ve kapda ödeme kolaylığı vardır.


 
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Herkül 3 Motorlu Zayıflama Kemeri Herkül 3 Motorlu Zayıflama Kemeri - Bacaklar,karın bölgesi,kalça bölgesi,alt sırt bölgesindeki yağların yakımında kullanılabilir, masaj yaparken dinlendirir aynı zamandada sizi incelmenize istediğiniz görünüme kavuşmanıza yardım eder. 3 MOTORLU HERKÜL Herkül 3 Motorlu Zayıflama Kemeri

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.