İntex 66964 Çift Katlı Tek Kişilik Şişme Yatak Elektrikli Pompalı
Ücretsiz Kargo

İntex 66964 Çift Katlı Tek Kişilik Şişme Yatak Elektrikli Pompalı

Yorum Yap
Stok Kodu
İNTEX 66964
KDV Dahil
0,00 TL
Kategori
İntex 66964 Şişme Yatak Tek Kişilik Çift Katlı Elektrikli Pompalı
 
İntex şişme yatak serisi içerisinde bulunan bu ürün, rahatlığı ve konforu sizler için sunuyor. Gelişmiş tasarımı ve kullanılan teknoloji bakımından ev yataklarından farksız görünen bu modeli ile İntex kalitesini hissedeceksiniz. Gri rengi ile evinizde bulunan yataklarla birebir örtüşüyor. Kendinden dahili pompası ile şişme yatağınızı 4 dk. içinde şişirebilir ve havasını boşaltabilirsiniz. Ürünün taşıma çantası mevcuttur.
Ürün özellikleri 
Genişlik : 99 cm
Uzunluk : 191 cm
Yükseklik : 51 cm
Taşıma Kapasitesi :135 kg
Ürün Kalınlığı : 0.66 mm
Renk : Gri

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
İntex 66964 Çift Katlı Tek Kişilik Şişme Yatak Elektrikli Pompalı İntex 66964 Çift Katlı Tek Kişilik Şişme Yatak Elektrikli Pompalı - İntex şişme yatak serisi kaliteyi sizler için evinize kadar getiriyor. İntex 66964 şişme yatak ev yataklarından farksız görüntüsüyle sizlere lüks bir konfor sunuyor. Elektrikli pompasıyla çok kısa bir sürede(4 dk) yatağınızı şişirebilir ve aynı sürede havasını boşaltabilirsiniz. İstoç ucuzluğu ile intex şişme yatakları bir telefon uzağınızda. İNTEX 66964
İntex 66964 Çift Katlı Tek Kişilik Şişme Yatak Elektrikli Pompalı

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.