Izgara Doğalgazlı 50 cm Pleyt Izgara Makinesi Hamburger Köfte
Ücretsiz Kargo

Izgara Doğalgazlı 50 cm Pleyt Izgara Makinesi Hamburger Köfte

Yorum Yap
Stok Kodu
AEGKQVX4
KDV Dahil
4.938,75 TL
Garanti Süresi
24 Ay

Düz Yüzeyli Doğalgazlı Pleyt Izgara CE Belgeli

Pleyt ızgaraların genişliği 50cm'dir.
Doğalgaz ile çalışmaktadır.
Izgaraların sağ ve sol kısımlarında olmak üzere iki tane düz yüzeyli pişiricisi bulunmaktadır. Bu iki pişirici brulörleri tercihe göre ayrı zamanlı olarak ya da aynı anda çalıştırılabilir.
Ölçüleri : 53 cm x 53 cm x 23 cm

Izgara Nedir? 


Izgara deyince akla ilk gelen ızgara makinaları günümüzde çok yaygın olarak kullanılmaktadır. Izgaraların da kendi içinde farklı çeşitleri bulunmaktadır. doğalgazlı ızgara makinesi, döküm ızgara, tüplü ızgaralar bunlardan bazılarıdır.
 f
 Bunların bu kadar çeşitlendirilmesinin altında yatan esas mesele insanların kullanım alışkanlıklarıdır. Bazı kişiler doğalgazlı ızgara daha kullanışlı olduğundan dolayı doğalgazlı ızgarayı seçerken, bazı kişiler de küçük kullanım alanları için döküm ızgaraları tercih etmek avantajlı bir seçim olacaktır. Izgara kullanırken bazı konulara özellikle dikkat edilmesi gerekmektedir. Bunların başında şüphesiz ki temizlik gelmektedir.
 
  Izgaralar kullanıldıktan sonra mutlaka temizlenmeli üstünde leke bırakılmaması gerekmektedir. Temizlerken kullanılan temizlik malzemelerine dikkat edilmesi çok önemlidir. Aksi halde iyi temizlenmeyen makinalar da kalan tortular yaptığınız yemeğe geçecek ve midenize gidecektir. Bu unsur sağlığınız açısından çok önemli bir unsurdur. Diğer bir konu ise ızgara alırken mutlaka size uygun olanı bulmanız gerekmektedir. Büyük otel gibi kullanım alanları için daha büyük çaplı ızgaralar tercih edilmelidir.
 
 Küçük kantin işletmeleri gibi yerlerde döküm ızgara seçmek kişi için avantajlı bir tercih olacaktır. Izgara deyip geçmemek gerekiyor. Mutlaka kullanmadan önce bir bilenden yardım almanız sizin lehinize olacaktır. Sıcaklık ayarının iyi yapılması gerekiyor aksi halde pişireceğiniz ürün çok geç pişecektir ya da hemen yanacaktır.
 
 Büyük ızgara kurulumlarında mutlaka varsa bir teknik servis yoksa mutlaka bilen bir kişiden yardım almalı ve bağlantı noktalarını kontrol etmeniz gerekmektedir. Aksi halde tüpten veya elektrikten doğacak bir arıza büyük yangınlara ve kazalara davetiye çıkarmaktadır.
 
 

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Izgara Doğalgazlı 50 cm Pleyt Izgara Makinesi Hamburger Köfte Izgara Doğalgazlı 50 cm Pleyt Izgara Makinesi Hamburger Köfte - AEGKQVX4
Izgara Doğalgazlı 50 cm Pleyt Izgara Makinesi Hamburger Köfte

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.