Katmer Sacı Lüx Elektrikli ve Termostatlı Yufka Sacı
%
Ücretsiz Kargo

Katmer Sacı Lüx Elektrikli ve Termostatlı Yufka Sacı

Yorum Yap
Stok Kodu
LUX KATMER SACI 115 SU BÖREĞİ SACI
KDV Dahil
426,99TL
0,00 TL
Garanti Süresi
24 Ay

Katmer Sacı Lüx Model Elektrikli Şartelli ve Termostatlı Yufka Sacı

Kaliteli malzeme ve işçilik ile üretilmiş lüks model katmer ve yufka pişirme sacı olarak üretilmiştir. Yerli üretim olarak boru rezistanslı olarak üretilmiştir. Özellikle iş yerleri ve ev kullanıcıları için özel olarak üretilmiş ve boyutları ideal yükseklik ve genişlikte üretilmiş kaliteli bir üründür.

Sac Genişliği = 55cm genişliğindedir.

Elektrikli katmer makinesi, termostat kontrolü sayesinde kendini zaman zaman otomatik olarak kapatıp, tekrar açtığı için çok fazla elektrik tüketimi yapmadığı gibi, sürekli kullanım aşamasında, üzerinde bulunan yufka ve gözleme gibi hamur işlemlerini yakmadan eşit şekilde pişirme işlemini yapmaktadır. Lüks model olarak üretilen yufka sacı kaliteli malzeme kullanılmakla birlikte, uzun süre verim alarak kullanabileceğiniz bir üründür. Özel olarak üretilen bu ürün bir çok yufka sacından farklı olarak özel altlığı ve kendine has yüksekliği ile kullanım kolaylığı sağlayacak şekilde üretilmiştir.

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Katmer Sacı Lüx Elektrikli ve Termostatlı Yufka Sacı Katmer Sacı Lüx Elektrikli ve Termostatlı Yufka Sacı - Yufka ocakları sanayi mutfaklarda ve bireysel kullanım alanlarında farklı modellerde ve farklı tiplerde üretilen ürünlerden ziyade, bir çok kullanım alanlarında kullanımına imkan tanınan bir üründür. LUX KATMER SACI 115 SU BÖREĞİ SACI
Katmer Sacı Lüx Elektrikli ve Termostatlı Yufka Sacı

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.