Kömürlü Semaver Bakır İşlemeli ve Nikelajlı İçi Kalaylı
Ücretsiz Kargo

Kömürlü Semaver Bakır İşlemeli ve Nikelajlı İçi Kalaylı

Yorum Yap
Stok Kodu
BAKIR SEMAVER NİKELAJLI 4
KDV Dahil
0,00 TL
Garanti Süresi
24 Ay

Bakır Semaver Kömürlü Dış Bahçe Kullanımına Uygun

diğer semaverlerimiz
Bakır semaverin dış bölümü nikelajlı ve iç bölümü kalaylı olarak üretilmiştir.
Kömürlü semaver demlik kapasitesi = 2 litre
Kömürlü semaverin alt kapasitesi = 5 Litre olarak üretilmiştir.
El işçiliğinin ve emeğin harcandığı özel yapım bir semaver modelidir.

Kömürlü Semaver

Kömürle çalışan ve genel olarak üzerinde bulunan su haznesinin altta yakılan kömür haznesindeki ısısın, üst su haznesine ulaşmasıyla birlikte suyun kaynamasına ve üzerinde bulunan demliğin de su baharı sayesinde sıcak olarak kalmasına olanak veren bir sistemle üretilmiştir. Kömürlü semaver kullanım alanları ve kullanım şekilleri bakımından genellikle aynı mantık üzerine çalışan semaver modelleridir. Kömürlü semaver fiyatları istoç ucuzluğu ve indirimli fiyatlarla adresinize teslim olarak gönderilmektedir. Semaver fiyatları arasında genellikle elektrikli semaver modellerine göre fiyatları daha yüksek olan bakır semaverler uzun yıllardır kullanılan ve kömürle kullanıldığı için daha çok dış mekanlarda tercih edilen ürünlerdir. Kömürlü semaver fiyatları online olarak incelenebilecek ve sipariş verilebilecek şekilde ayarlanmıştır.
Kömürlü semaver çeşitleri arasında olan bu ürün bakır işlemelerle süslenmiş ve içerisinde kaliteli bir şekilde kalaylama işlemi yapılmıştır. Nikelaj kullanılan kömürlü semaver fiyatına oranla kaliteli bir işçilikle satışa hazır hale getirilen bir semaver modelidir.
Kömürle çalışan semaverlerin özellikleri ve çeşitlilikleri arasında normal saçtan yapılmış kömürle çalışan semaverlerle birlikte, farklı metallerle yapılmış kömürlü semaver modelleri bulunmaktadır, ancak şuan bizim satışını yaptığımız bu semaver tamamen bakır işçiliği kullanılarak üretilmiş ve bakır nikelaj kaplama ile iç bölümü kalaylanarak uzun süreli ve sağlıklı kullanıma elverişli hale getirilmiştir.
Odun semaveri marka ve modelleri arasında farklı seçenekler ve göz zevkine uygun ürünler bulmak çok da zor değil, özellikle ülkemizde dışarı bahçe ve bağ işleriyle uğraşan kesim olarak yaygın şekilde dışarıda çay içmeyi seven Türk milleti olarak kömürlü ve odunla çalışan semaverler vazgeçilmezlerimiz arasında yer almaktadır.
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Kömürlü Semaver Bakır İşlemeli ve Nikelajlı İçi Kalaylı Kömürlü Semaver Bakır İşlemeli ve Nikelajlı İçi Kalaylı - Odunlu semaver su kaynatma haznesi ve odun yakma haznesi farklı alanlarda yapılmış, üzerinde demlik ile birlikte gönderilen bakır işlemeli ve el yapımı semaver modelidir. Genellikle yaz aylarında ve özel dizayn ürünü olarak kullanım alanları bahçeler ve balkonlar olarak bilinmektedir. Semaver modelleri arasında en uygun fiyatlarla alabileceğiniz kömürlü semaver modelidir. BAKIR SEMAVER NİKELAJLI 4 Kömürlü Semaver Bakır İşlemeli ve Nikelajlı İçi Kalaylı

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.