Kumda Kahve Makinası Kum Üzerinde Kahve Pişirme Ocağı
%5
Ücretsiz Kargo

Kumda Kahve Makinası Kum Üzerinde Kahve Pişirme Ocağı

Yorum Yap
Stok Kodu
KUMDA KAHVE PİŞİRME MAKİNESİ KF02
KDV Dahil
5.103,05TL
5.371,63 TL
Garanti Süresi
24 Ay
Kumda Kahve Pişirme Makinası Elektrikli Altın Sarısı
 
Kumda kahve pişirme makinesi olarak bilinen bu ürünler, genel olarak kahve satışı yapan iş yerleri için üretilmiş ve sanayi tipi kumda kahve pişirme makineleri olarak bilinen ürünlerdir. Sık ve seri kullanıma uygun olarak üretilen, kumda kahve pişirme makinesi, yıllarca kullanabileceğiniz ve 2 yıl garantisi olan bir üründür. Türkiye genelinde garantisi bulunan kumda kahve makineleri, termostat ısı kontrol sistemine sahip ürünlerdir.
 
Yeni model olarak üretilen, kumda kahve pişirme makinesi altın sarısı renginde üretilmiştir, aynı ürünün farklı modeli olarak, gümüş renkli modelide bulunmaktadır, benzer ürünler bölümünü inceleyerek, diğer kumda kahve pişirme makinesi modellerini inceleyibilirsiniz.
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Kumda Kahve Makinası Kum Üzerinde Kahve Pişirme Ocağı Kumda Kahve Makinası Kum Üzerinde Kahve Pişirme Ocağı - Kum üzerinde kahve pişirme işlemini profesyonel olarak yapan, cafeler ve büfeler için, kullanıma uygun olarak hazır halde gönderilen bir kahve makinesidir. Kumda kahve makinesi fiyatları için detaylı olarak kategoride bulunan farklı ürünleri inceleyebilirsiniz. Endüstriyel mutfak ürünleri arasında son yıllarda yer alan, kumda kahve ocakları, Türkiye de bulunan bir çok cafelerde artık standart ürünler arasında yer almaktadır. KUMDA KAHVE PİŞİRME MAKİNESİ KF02
Kumda Kahve Makinası Kum Üzerinde Kahve Pişirme Ocağı

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.