Künefe Ocağı 4 Gözlü Tüplü Künefe Pişirme Ocakları
Ücretsiz Kargo

Künefe Ocağı 4 Gözlü Tüplü Künefe Pişirme Ocakları

Yorum Yap
Stok Kodu
DÖRT GÖZLÜ KÜNEFE OCAKLARI
KDV Dahil
0,00 TL
Garanti Süresi
24 Ay
 

4 Tabaklı Tüp ile Çalışan Künefe Ocağı

4 farklı ocak gözü ve her biri için ayrı ayrı kumanda sistemi künefe ocağının üzerinde bulunmaktadır, böylelikle her ocak farklı zamanlı çalıştırılabilir.
LPG ile uyumlu olan künefe ocağını lokantalar, kafeteryalar ve iş yerleri gibi kalabalık mekanlarda farklı zamanlarda, istediğiniz ısı ayarında kumandası ile çalıştırılabilir.
Ocağın üretimi yerli olmakla birlikte, tamamı paslanmaz çelik malzeme kullanılarak set üstü uyumlu yapılmıştır. 
 

Künefe Pişirme Ocağı 4 Gözlü Tüplü Model

 
Künefe pişirme ocakları tüplü ve normal lpg tüplü olarak üretilmiş ve gazlı künefe pişirme ocağı olarak satılmaktadır. Künefe pişirme işlemini daha pratik ve profesyonel seviyede yapmanıza imkan tanımaktadır.

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Künefe Ocağı 4 Gözlü Tüplü Künefe Pişirme Ocakları Künefe Ocağı 4 Gözlü Tüplü Künefe Pişirme Ocakları - Künefe ocağı sayesinde profesyonel olarak lokanta ve otellerde büyük iş hacmine sahip olanlarda, hızlı ve pratik bir şekilde künefe pişirme işlemini yapmanıza imkan tanımaktadır. Fırına gerek kalmadan künefe pişirme işleminin daha güvenli ve daha zahmetsiz bir şekilde pişirilmesini sağlayabilirsiniz. Kaliteli künefe ocakları uygun fiyatlar ve ücretsiz kargo avantajlarıyla satılmaktadır. DÖRT GÖZLÜ KÜNEFE OCAKLARI Künefe Ocağı 4 Gözlü Tüplü Künefe Pişirme Ocakları

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.