Motorlu Elektrikli Döner Ocağı 4 Radyan Üstten Döndürmeli
Ücretsiz Kargo

Motorlu Elektrikli Döner Ocağı 4 Radyan Üstten Döndürmeli

Yorum Yap
Stok Kodu
ELEKTRİKLİ ÜSTTEN MOTORLU 4 RADYAN
KDV Dahil
21.058,37 TL
Garanti Süresi
24 Ay

Motorlu Elektrikli Döner Ocağı Üstten Motorlu 4 Radyanlı

Döner pişirme işlemini profesyonel şekilde yapabileceğiniz ve elektrik kullanarak döner pişirme işlemini yapacak iş yerleri için üretilmiş bir üründür.
Motorlu Elektrikli Döner Ocağı Teknik Bilgisi:
Boyutları : 97 cm x 67 cm x 55 cm
Döner Ocağı Güç: 4 adet x 1350 Watt - her bir radyan 1350 Watt
Döner Ocağı Ağırlık: 28.5 Kilo
Döner Kapasitesi: Elektrikli ve üstten motorlu döner ocağına et döner veya tavuk döner takarak kullanabilirsiniz. Maksimum et kapasitesi 40 kilo olacak şekilde döner takabilirsiniz.  Takılacak dönerin maksimum yüksekliği 45 cm olacak şekilde döner takabilirsiniz. Et döner pişirme ve tavuk döner pişirme konusunda, her iki döneri de çok güzel pişirme işlemini gerçekleştirecek niteliktedir.
4 Rezistanslı üstten motorlu elektrikli döner makinesi modelidir.
 motorlu elektrikli döner ocağı

Elektrikli Döner Ocağı Nasıl Olmalı?


Döner makinesi ya da döner ocağı olarak bilinen dönerin eşit ısıda ve miktarda pişmesini sağlayan düzeneğe verilen addır. Elektrikli döner ocağı döneri pişirecek ustanın isteğine dönerin miktarına ve ihtiyaca göre farklı ebatlarda üretilir. 

Döner ocakları farlı şekillerde üretilir bunlar elektrikli, doğalgazlı ve LPG'li olarak ihtiyaca ve tercihe göre değişir. Motorlu ve motorsuz olarak da üretilen döner ocakları eğer motorlu ise otomatik değil ise de manuel olarak döndürülerek üzerindeki şişe geçirilmiş etin sıcakla temas etmesi sağlanarak istenilen derecede ve oranda pişirilir. 

Dönerin ısı kaynağına olan uzaklığı ayarlana bilir bu şekilde de etin yanması engellenir. Döner ocağı alınırken dikkat edilmesi gereken bazı özellikler vardır. Bunlar;

1) Öncelikle güç kaynağına dikkat edilmelidir. 

2) Yapılacak dönerin miktarı, ebadı, kullanılacak alanın kapasitesi vs hepsi hesaplanmalı ve onu göre uygun ebatlardaki bir döner ocağı tercih edilmeli. Aksi takdirde döner ocağı ihtiyacı karşılayamaya bilir ya da büyük bir döner ocağı o müessesenin zarar etmesine neden olabilir. 

3) Alınacak döner ocağının paslanmaz nitelikte olduğunda emin olunmalıdır. Eğer buna dikkat edilmezse ileride ocak paslanarak özelliğini yitirmeye başlayacak ayrıca ocakta pişen ete etki ederek sağlığı tehdit edecektir. Paslanmaz nitelikteki ocaklar uzun ömürlü olacak ve kullanım kolaylığı sağlayacaktır. 

4) Döner ocağı alırken radyan sayısına da dikkat edilmelidir. Yapılacak dönerin ebadına göre radyan sayısı belirlenmelidir.

5) Döner ocağı alırken CE belgeli döner ocağı alınmalıdır. 



Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Motorlu Elektrikli Döner Ocağı 4 Radyan Üstten Döndürmeli Motorlu Elektrikli Döner Ocağı 4 Radyan Üstten Döndürmeli - ELEKTRİKLİ ÜSTTEN MOTORLU 4 RADYAN
Motorlu Elektrikli Döner Ocağı 4 Radyan Üstten Döndürmeli

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.